Megaproměna Morávkové: Kdo je ta ohnivá zrzka?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Megaproměna Morávkové: Kdo je ta ohnivá zrzka?!

Dana Morávková
Dana Morávková (profimedia.cz)

Mezi poznávací znamení herečky Dany Morávkové (51) dozajista patří i tmavě hnědá hříva. Nedávno se však na svém instagramu pochlubila novou image a své příznivce pořádně zmátla! K tomu, aby herečku nepoznávali možná ani její blízcí, stačila jedna velká změna.

Herečka a moderátorka Víkendové Snídaně prošla již několika změnami účesů, tahle je ale ze všech patrně nejvýraznější. Být chameleonem je jedním z údělů herců, kteří pro nové role podstupují nejrůznější změny. Nová barva i střih vlasů mezi ně dozajista patří. Jak se ale nakonec ukázalo, vše není tak, jak se na první pohled může zdát.

Dana Morávková odmítla operaci očí! Jedna věc jí zarazila

Video se připravuje ...

„Za touto proměnou stojí nová divadelní role. A pokud jste mě nepoznala, tak je to dobře, protože by mě v začátku neměli poznat ani diváci či fanoušci. Ale hlavně by mě neměl poznat Karel Zima,“ vysvětlila redaktorce webu Super.cz herečka Dana Morávková, která se představí v divadelní inscenaci Bavič, která se zaměřuje na odvrácenou stranu showbyznysu. Snímky, kterými se pochlubila na sociální síti, budou využity na plakátech ke hře. Již teď je i vzhledem k novému vzhledu, který role vyžaduje, jasné, že pro Morávkovou to je nová herecká výzva.

Dana Morávková: Manžel se mnou tančil, jen když mě balil, teď mě prohání na kole

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.