Morávková drsně o Maláskovi: SVATBOU TO SKONČILO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Morávková drsně o Maláskovi: SVATBOU TO SKONČILO

Dana Morávková a Petr Malásek
Dana Morávková a Petr Malásek (Marek Pátek)

Herečka a moderátorka Dana Morávková se pohybovým nadáním netají. Úspěchy sklízela především v mládí jako nadějná krasobruslařka a před deseti lety dokázala, že jí tyto zkušenosti pomohly i v taneční soutěži StarDance. Nyní se v rámci Roztančeného divadla opět vrhne do mužské náruče – ta manželova to ale nebude. Proč?

Již v neděli 23. 10. proběhne herecké klání v Divadle na Vinohradech, kde bude Dana reprezentovat Divadlo Bez zábradlí. Kolegové by se měli mít na pozoru, jelikož má herečka a moderátorka s tancem bohaté zkušenosti. Svého manžela by ale na taneční parket zřejmě nedostala. „Petr tančil jen kdysi… A to první rok, kdy mě balil, což je už sedmadvacet let. Tehdy jsem si myslela, že jsem si našla muže tanečníka, ale svatbou to skončilo. (smích) Manžel by byl ale ochotný a schopný mi k tanci hrát,“ svěřila se Morávková v rozhovoru pro deník.cz.

Dana Morávková: Manžel se mnou tančil, jen když mě balil, teď mě prohání na kole

Video se připravuje ...

Finálový večer v Divadle na Vinohradech vnímá Dana jako příjemné zpestření. Oproti StarDance nemusí být ve stresu kvůli živým přenosům a řeč nemůže být ani o konkurenčním prostředí. „Jdu do toho s tím, že tanec je láska, a je mi opravdu upřímně jedno, jestli budeme první, nebo poslední,“ dodala s pokorou Dana Morávková.

Dana Morávková odmítla operaci očí! Jedna věc jí zarazila

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
20. 10. 2022 • 16:10

Pan Malásek byl tak šikovný,ale s plnovousem vypadá hodně starší, nechápu, co ti chlapi v určitém věku ze sebe dělají.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.