Dana Morávková provokuje v rudém: Sexy fotky v 51 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Dana Morávková provokuje v rudém: Sexy fotky v 51 letech!

Dana Morávková
Dana Morávková (profimedia.cz)

Herečka a moderátorka Dana Morávková (51) zraje jako víno. Je stále půvabná a návratu k rolím, které hrála v divadle před mnoha lety, se rozhodně nebojí. Znovu si oblékla erotické prádlo, v němž okouzluje i po padesátce návštěvníky Divadla Bez zábradlí.

V sexy korzetu a síťovaných punčochách si ve hře Terasa osedlala kolegu Josefa Cardu (66), po jejím boku se objeví i Rudolf Hrušínský (75), Jana Švandová (75) nebo Zdeněk Žák (70). První premiéru měla hra v roce 2009 a úspěšně se hrála tři roky, teď se vrací po 10 letech na divadelní prkna znovu. Dana hraje patnáct let oblíbenou doktorku Zdenu Suchou v Ordinaci v růžové zahradě 2 a teď ji na Nově uvidíme i v novém pořadu, ve víkendové Snídani s Novou.

Dana Morávková má tajnosti před manželem: Nechci se rozvádět!

Video se připravuje ...

Ranní rozjezd s Čenským

S Janem Čenským (61), který mimochodem v Ordinaci v růžové zahradě hraje primáře Davida Suchého, budou víkendová vysílání Snídaně s Novou moderovat od 15. října. Když Dana rozjížděla kariéru před téměř 30 lety v tehdy nové komerční televizi jako moderátorka Snídaně s Novou, kde jí partnera dělal Libor Baselides (58), bylo jí teprve 23 let.

Dana Morávková výjimečně bez manžela: Z Anglie se jí vrátil syn!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.