Morávková po letech změnila účes: Díky ofině neskutečně omládla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Morávková po letech změnila účes: Díky ofině neskutečně omládla

Daně ofina opravdu velice sluší.
Daně ofina opravdu velice sluší. (Foto Instagram.com)

Některé dámy volí k omlazení plastiku, jiným stačí kadeřník. Herečka Dana Morávková (51) změnila účes a udělala dobře, omládla.

Co ji k této změně vedlo? „Mám to kvůli nové roli,“ řekla serveru Super.cz Morávková. Kvůli jaké zatím neprozradila, prý ještě nemůže. Tak či onak je prý s výsledkem velmi spokojená. Omládla minimálně o 10 let! Ofina jí opravdu sluší, celá jen září. Navíc má tahle změna i řadu výhod, jednou z nich je i to, že prý skryje vrásky a nemusí tak na plastiku.

Dana Morávková má tajnosti před manželem: Nechci se rozvádět!

Video se připravuje ...

A na čem teď Dana pracuje, že je i v tak dobré formě? Po taneční soutěži StarDance, které se zúčastnila před 10 lety, vyráží znovu na parket! Tentokrát se zapojila do projektu Roztančené divadlo, ve kterém se proti sobě postaví osm párů, z nichž každý zastupuje jednu scénu. Herečka jde do boje za své domovské Divadlo Bez zábradlí.

Dana Morávková výjimečně bez manžela: Z Anglie se jí vrátil syn!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Locust
20. 9. 2022 • 08:17

Teda bulvár je opravdu neuvěřitelný! je to samé podlamování kolen a jiné hovadiny..Paní Morávková vůbec nevypadá bůhvíjak. Myslím , že v jejím věku už ty dlouhé vlasy nic moc, ofina jí nijak nevylepšila a dokonce si myslím, že od kouření a spravení se nevypadá nijak výrazně lépe, než její "normální" vrst­evni­ce..nor­mální myslím ty,které o sebe dbají

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.