Herečka Dana Morávková vzpomíná na svatbu: Bomba od Čtvrtníčka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Morávková vzpomíná na svatbu: Bomba od Čtvrtníčka!

Dana Morávková s manželem Petrem Maláskem
Dana Morávková s manželem Petrem Maláskem (Marek Pátek a Herminapress.cz, archiv)

Stříbrnou svatbu oslavila Dana Morávková (50) s Petrem Maláskem (58) už loni v říjnu. Na svůj svatební den s úsměvem dodnes vzpomíná. Oblíbená herečka prozradila, že na veselce s muzikantem jí přichystal kolega Petr Čtvrtníček (58) horké chvilky – obálku s bombou!

Jedno z nejstabilnějších manželství českého showbyznysu mělo opravdu bombastickou svatbu. Romantiku na Vyšehradě trošku opepřil šprýmař Petr Čtvrtníček. „Petr přišel, dal mi obálku a zmizel. A když jsem tu obálku otevřela, stálo v ní: Máte tady bombu,“ prozradí herečka v show Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka. Naštěstí se samozřejmě jednalo o jeden ze Čtvrtníčkoých vtípků.

Dana Morávková má tajnosti před manželem: Nechci se rozvádět!

Video se připravuje ...

S manželem se herečka seznámila při práci a naivně si myslela, že mají s Petrem velké společné tajemství. „Mysleli jsme si, že to v divadle utajíme, ale všichni hned věděli, že jsme zamilovaní,“ smála se Dana, že láska z nich na všechny strany prý jen sálala. Hned po roce se narodil syn Petr (24), který rodičům dělá jen radost. Před 14 dny odpromoval v oboru tvůrčí psaní a anglická literatura na univerzitě v anglickém městě Canterbury a získal titul bakalář. Ve studiu bude nadaný syn ještě pokračovat. Na další pikantnosti nejen z hereččina života se můžete podívat už dnes ve 20.15 na Primě.

Dana Morávková výjimečně bez manžela: Z Anglie se jí vrátil syn!

Video se připravuje ...

Dana: Byla jsem opožděná

Dana se od dětství věnovala krasobruslení, gymnastice, baletu a na lítání za kluky neměla čas. „Byla jsem velmi opožděná, ale ráda to přiznávám,“ řekla herečka, která první zkušenosti sbírala o dost později, než je zvykem. „Když jsem šla poprvé k ženskému lékaři a tam se vyplňovalo jméno, věk, adresa a pak pan doktor řekl: Styk? A já vstala,“ dala Dana se smíchem k dobru historku z mládí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.