Dana Morávková znovu skotačí na bruslích: Zvedačky jako zamlada! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dana Morávková znovu skotačí na bruslích: Zvedačky jako zamlada!

Herečka a moderátorka Dana Morávková předvedla krasobruslařské umění v Lední Show.
Herečka a moderátorka Dana Morávková předvedla krasobruslařské umění v Lední Show.  (herminapress.cz)

Herečka Dana Morávková (51) se vrátila do dob svého mládí. Alespoň na pár krásných chvil. V dětství se vrcholově věnovala krasobruslení, a teď znovu obula brusle, utáhla tkaničky a vystřihla pár akrobatických kousků. Včetně zvedaček.

Danu zlákala nabídka na účinkování v lední revue, jejímž tématem je Vánoční mše v betlémě a kostýmy i rekvizity vycházejí z umělecké tvorby Josefa Lady. Na ledě je Marií, ale kdopak je Josef? „S tanečním partnerem Karlem Nekolou, bývalým hokejistou a krasobruslařem je před námi ještě hodně práce,“ strachovala se ještě před vystoupením herečka. Chtělo by se říct: Zbytečné obavy.

Na ledě nebylo po nějaké nervozitě ani vidu ani slechu. Partner ji několikrát vyzvedl do vzduchu a Dana držela pózu jako správná profesionálka. Bylo vidět, že nic nezapomněla. Bruslilo se na klasické české koledy a vánoční mši Jana Jakuba Ryby, což Dana miluje. Než skočila na led, trochu se třásla zimou. Není se také čemu divit, show se odehrává na venkovním kluzišti obchodního centra Černý Most. Ale naštěstí měla vedle sebe manžela Petra Maláska, který ji pohotově zahřál kabátem. A pak si rozproudila krev při samotném vystoupení...

Dana Morávková: Manžel se mnou tančil, jen když mě balil, teď mě prohání na kole

Video se připravuje ...

Je to mistryně!

Krasobruslení se Dana Morávková věnovala od 6 do 14 let. Poté šla studovat choreografii na střední školu. „S mým tanečním partnerem Martinem Šimečkem jsme se dvakrát stali mistry republiky v tanci,“ pochlubila se před časem herečka. Krasobruslení pro ni bylo skvělou přípravou i do života. „Tvrdý režim se neobešel bez bolestivých pádů. To je dobrá průprava pro život. Stopadesátkrát spadnete na zadek, ale po stopadesáté se zvednete,“ vysvětlila.

Dana Morávková odmítla operaci očí! Jedna věc jí zarazila

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.