Divadlo na Vinohradech: Morávková létala vzduchem... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Divadlo na Vinohradech aneb Když hvězdy tančí! Morávková létala vzduchem...

Velkolepá show Roztančené divadlo plná hvězd jako Dana Morávková, Anna Fialová či Martin Kraus.
Velkolepá show Roztančené divadlo plná hvězd jako Dana Morávková, Anna Fialová či Martin Kraus.  (profimedia.cz)

V Divadle na Vinohradech bylo dost živo. Sešly se tam herecké i pěvecké hvězdy a rozjely kreace, nad kterými divákům padala brada. Někdejší hvězda StarDance Dana Morávková (51) zužitkovala, co se v soutěži naučila, a doslova létala vzduchem.

Již popáté se v pražském Divadle na Vinohradech konala velkolepá show Roztančené divadlo aneb Když hvězdy tančí plná známých osobností a tanečníků. Osm dvojic diváky pobavilo svými tanečními kroky, zvedačkami, ale i grimasami. Výhodu měla jen Morávková, která si taneční kreace natrénovala už v roce 2012 v soutěži StarDance. A že si to její tělo zapamatovalo! Se svým tanečníkem létala po jevišti jako pírko, dokonce předvedli parádní zvedačku.

Dana Morávková: Manžel se mnou tančil, jen když mě balil, teď mě prohání na kole

Video se připravuje ...

Herečky Aneta Krejčíková (31) a Anna Fialová (27) se do tanců vrhly s drsnými tvářemi a s přesnými pohyby. Zatímco ostatní dámy měly dlouhé a rozevláté šaty, Fialová zvolila titěrné kraťásky a síťovky, v nichž předvedla svá potetovaná stehna a pevný zadek. Nejvíc se asi zapotil těžkotonážní Martin Schreiner (25), když ho jeho tanečnice Eliška Stehnová pořádně roztočila. „Teď už můžu i do StarDance!“ vtipkoval muzikálový zpěvák, kterého si mohou diváci pamatovat i z show Tvoje tvář má známý hlas.

Martin Kraus: Doma se chlubit nebudu, před ženou bych se styděl

Video se připravuje ...

Dvojice ukázaly, co umí



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.