Kurková slaví: Docela vysmátá čtyřicítka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kurková slaví: Docela vysmátá čtyřicítka

Karolína Kurková
Karolína Kurková (Tonda Tran)

Těžko uvěřit, že modelkou se stala úplnou náhodou. Vyfotila ji kamarádka a poslala snímky do pražské agentury. Moc si nevěřila, nelíbily se jí její nohy a už vůbec ne zuby. Právě tyhle dva rysy, které ji tak proslavily. „Posledních dvacet let zuby hrdě ukazuju, cením je, ráda se směju a je z toho rázem přednost,“ říká zvesela Karolína Kurková, která ve středu oslavila čtyřicítku.

Patří k nejžádanějším topmodelkám světa, je vzorem a její příběh tak inspiruje. Sebevědomá, obětavá, kamarádská. „Nepřipadala jsem si krásná, byla jsem jiná. Dlouhé nohy, ruce, pocházím z malého města, kde jsem opravdu vyčnívala,“ vyprávěla o sobě. Vyhýbala se krátkým sukním a kvůli šikaně se nechtěla usmívat. 

Rozjetá Karolína Kurková: Já a zpěvačka? Mám ráda výzvy!

Video se připravuje ...

Trpěla anorexií, ale dala se poměrně rychle dohromady. Ovšem ve čtyřiadvaceti u ní proběhla předčasná menopauza. „Myslela jsem si, že se zblázním. Měla jsem co minutu záchvaty paniky, nevěděla jsem, co se s mým tělem děje. Do té doby jsem byla zdravý člověk, správně jsem jedla, sportovala, pečovala o sebe po všech stránkách,“ zmínila pro New York Magazine. Svoji roli sehrál pracovní stres a přibírání na váze. Postupně nabrala skoro sedmnáct kilo, na vině byla porucha štítné žlázy. Psychicky jí tehdy pomohl budoucí manžel Archie Drury, tehdy producent, příležitostný herec, ale hlavně bývalý mariňák.

Zrovna se seznamovali, oťukávali se a on jí dodal patřičnou energii a chuť bojovat. „Řekla jsem si tehdy, že to přece nezabalím, že neskončím s prací jen kvůli nemoci.“ Problémy vyřešila obrovskou disciplínou, psychickou kondicí, cvičením, klasickou léčbou i změnou myšlení. Od té doby se jí narodily tři děti, dva kluci a jako třetí holčička. Svěřila se také, že rodila doma, do vody, jen s manželem a asistentkou. 

Je pověstná tím, jak rozdává úsměvy a šíří pohodovou atmosféru. Proto si ji rády najímají nejslavnější firmy, aby se stala jejich tváří. „Ráda se směju, moje práce přece není jen focení, ale i to, že lidem kolem sebe rozdávám energii. Mám to v sobě, nijak to nehraju, tohle jsem skutečně já.“

Rozpolcená topmodelka Kurková: Po dvou letech shledání s rodiči! Zase je ale bez dcery (5 měsíců)

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Michelin
3. 3. 2024 • 10:06

Kostra potažená kůži , žádná svalová hmota ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.