Podvod kolem Krause! Tohle se týká mnoha lidí, vrčí moderátor | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Podvod kolem Krause! Tohle se týká mnoha lidí, vrčí moderátor

Jan Kraus
Jan Kraus (Foto: FTV Prima)

Na moderátora Jana Krause (69) ušili pořádný podvod. Jeho obličej byl využit pro jakousi finanční platformu, která slibuje vysoké výdělky.

Stránka JulNewbs.com napsala o moderátorovi mnoho lživých článků. Podle fiktivního přepisu rozhovoru měl Kraus říct, že je jednoduché se stát milionářem během dvou měsíců. Poté měl čtenářům doporučit  finanční platformu, díky které zbohatnou.

„Mějte na paměti, že je možné, že tento článek budeme muset stáhnout, stejně jako musela režie přerušit živé vysílání a smazat záznam. Doporučujeme vám tak co nejdříve navštívit odkaz, o kterém Jan Kraus mluvil,“ píše se dále na zmíněné stránce.

Šampión UFC u Jana Krause: Co moderátor řekl na Procházkův výkon?

Video se připravuje ...

Jan Kraus o celé podvodné situaci ví a dokonce o ní mnohokrát mluvil ve svém pořadu Show Jana Krause. „Nejlepší je, že tady jsou všechny možné anti-fake sdružení, ale na tohle vám všichni řeknou, že s tím nemohou nic udělat. Vždy to řeknou. Což mi přijde jako výborný paradox toho, jak tady máme všemožná anti-fake opatření a komise. Tohle se týká mnoha lidí. Používají jejich tváře,“ pronesl Kraus pro redakci Prahain.cz.

Honza Dědek o konfliktu s Janem Krausem: Spor o červenou sedačku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.