Nesvačilová vytočená doběla: Nejsem Horst Fuchs! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nesvačilová vytočená doběla: Nejsem Horst Fuchs!

Denisa Nesvačilová přiznala, že odmítá spolupráce
Denisa Nesvačilová přiznala, že odmítá spolupráce (Instagram)

I herečka Denisa Nesvačilová (30) patří mezi vášnivé uživatele sociálních sítí, oproti některým známým tvářím si ovšem nezakládala profil s úmyslem vydělat. Stále se chce v první řadě prezentovat jako herečka, nikoli influencerka, která se stane tváří značek od pracích prášků až po kávovary.

Na počátku sloužila populární sociální síť Instagram k ukládání vzpomínek v podobě fotografií, které lidé mohli sdílet se svými blízkými či fanoušky. Za poslední léta se ale proměnila v reklamní zónu, kde si někteří mohou přijít na slušnou sumu peněz bez ohledu na to, zda se jedná o herce, zpěváky či influencery, pro něž je Instagram hlavním zdrojem příjmů. Nabídky na spolupráce se nevyhly ani herečce Denise Nesvačilové. Ta si zatím udržuje status herečky a ráda by, aby to tak zůstalo.

Tvoje tvář má známý hlas: Takhle dřít, zpívat a tančit jste Denisu Nesvačilovou ještě neviděli!

Video se připravuje ...

„Já si hrozně vážím toho, že mi nabízíte spolupráce na všechno možný, ale prosím, dejte mi právo volby, protože nejsem Horst Fuchs, nepřijdu si jako influencer a myslím si, že reklama na věc, se kterou já osobně nesouzním, by stejně nefungovala,“ cituje sympatickou zrzku Blesk. Hvězda Slunečné se netají tím že jí chodí nejrůznější nabídky, nad nimiž mnohdy zůstává rozum stát. „Jako botox? Nepotřebuju, si myslím. Nebo holt asi teda nebudu nikdy úplná modelka, ale já radši asi budu trochu ošklivá, ale přirozená a stárnoucí,“ nechápe Nesvačilová.

7 pádů Honzy Dědka: Nesvačilová o nahých scénách s Dykem

Video se připravuje ...

Tak snadno se Denisa evidentně zlákat nenechá. Jak sama říká, ráda by se do povědomí veřejnosti zapsala jako herečka. „Já si hlavně myslím, že by za mě měla mluvit spíš moje práce herecká než influencerská,“ uzavřela toto téma Denisa Nesvačilová, která v poslední době věnuje i dabingu a neskrývá ani pěvecký talent, o čemž vypovídá její účinkování v show Tvoje tvář má známý hlas.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.