Trendy robotických vysavačů pro rok 2022? Jaké funkce nesmí chybět? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Trendy robotických vysavačů pro rok 2022? Jaké funkce nesmí chybět?

ROIDMI EVE PLUS
ROIDMI EVE PLUS (ROIDMI )

Robotické vysavače ušly od svého vzniku dlouhou cestu. Dokážou si zmapovat dům a si naplánovat trasy. Zároveň jsou pokaždé připravené vysát za vás prach, chlupy domácích mazlíčků a další nečistoty. Nové trendy v oblasti robotických vysavačů v roce 2022 udává ROIDMI.

Klasický versus multifunkční robotický vysavač

Tradiční robotický vysavač vás nemůže 100% osvobodit od čištění podlah. Stále zůstává mnoho následných kroků, o které se musíte postarat. Potřebujete například vyprázdnit zásobník na prach dříve, než je plný, nebo když vysavač nefunguje správně. A mycí podložky musíte často prát, pokud mají mopovací modul, jinak by jen šířily nečistoty po místnosti.

 

ROIDMI EVE PLUS

Stále vyšší očekávání vedou k tomu, aby robotický vysavač byl více multifunkční, více automatický a bez potřeby lidské asistence. Tento trend reflektuje ROIDMI, která spadá pod rodinu značek Xiaomi. Koncem loňského roku uvedla na trh ROIDMI EVE PLUS, první samovyprazdňovací robotický vysavač na světě, který se dokáže sterilizovat, a ROIDMI EVA, první samovyprazdňovací robotický vysavač a mop na světě, který sám dokáže umýt mopovací podložky.

ROIDMI EVE PLUS: automatická likvidace prachu, sterilizace a deodorizace

Po každém vysávání se ROIDMI EVE PLUS dostaví zpět do odpadní a nabíjecí stanice s LED obrazovkou a vysype odpad do přiloženého sáčku na prach. 3litrový velký pytel pojme 60 dní domácího odpadu a lze ho snadno vyměnit. Součástí je i první generátor „deodorizačních a sterilizačních iontů“, který dokáže neutralizovat bakterie, viry, parazity a odstraňovat pachy.

Pro zákazníky, kteří potřebují důkladnější čištění, byla nedávno uvedena také tmavá výkonnější edice ROIDMI EVE PLUS. Sání tmavé verze je 3 200 pa, ve srovnání s 2 700 pa u základního modelu.

ROIDMI EVE PLUS

ROIDMI EVA: pět funkcí, pět režimů

ROIDMI EVA má pět režimů a ve srovnání s ROIDMI EVE PLUS několik změn v mopovacím modulu. Má pět hlavních funkcí: automatické mytí mopu, automatické sušení mopu, automatické odstraňování nečistot, vysávání a odolnost vůči bakteriím a plísním. Není proto divu, že jej lidé nazývají plnohodnotným a všestranným.

ROIDMI EVA

Jako robotický vysavač a mop může ROIDMI EVA tyto funkce provádět současně, nebo samostatně. Když stírá, dvě zadní 4palcové podložky se otáčejí vysokou rychlostí a zároveň vyvíjejí tlak na podlahu.

Když se mopovací podložky zašpiní, EVA se automaticky vrátí k základně a spustí režim čištění. Mopovací podložky se při mytí otáčejí vysokou rychlostí, jedna 4litrová nádrž v základně poskytuje čistou vodu a druhá shromažďuje odpadní vodu. Poté robot pokračuje tam, kde skončil. Základna po dokončení úklidu celého domu vysuší mopovací podložky turbo větrem, aby se zabránilo růstu bakterií.

ROIDMI EVA

Co se týče vysávání, ROIDMI EVA má mohutné sání 3200 pa. Když je zásobník na prachu plný, robot se automaticky vrátí zpět domů. ROIDMI EVA zdědila modul automatické likvidace nečistot ROIDMI EVE PLUS. Má také 3litrový antibakteriální vak, který vydrží 60 dní.

.

S pokrokem v technologiích oblasti umělé inteligence a robotů mohou nyní produkty ROIDMI čistit váš dům bez jakékoli ruční obsluhy. I kdybyste byli celý den v práci, dokáže neúnavně vysávat, mopovat a starat se o domácí práce účinně jako nikdy předtím.

.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.