Brodská strachy bez sebe: NADÁVKY, FACKY A... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Brodská strachy bez sebe: NADÁVKY, FACKY A...

Tereza Brodská se svěřila, že zfackovala hulváta
Tereza Brodská se svěřila, že zfackovala hulváta (Instagram)

Tereza Brodská (53) se nezdá. Ačkoli má obličej nežného andílka, dokáže se pořádně vytočit, a to pak létají hromy, blesky... a facky. Na Instagramu se podělila i nedávný otřesný zážitek z obchodního centra, kdy měla strach, že ji cizí muž prohodí výlohou.

„Dávala jsem hodně facek při natáčení, ale nikdy mě nenapadlo, že ubalím facku i v soukromí,“ uvedla Brodská hned v úvodu svého příspěvku a začala popisovat situaci, která vyeskalovala v dramatický konflikt.

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video se připravuje ...

 

„Stála jsem ve frontě v obchodě a za mnou stála starší paní s jednou věcí, tak jsem ji samozřejmě pustila před sebe. Chyba! Vynořil se chlap a začal: Ty k*ávo, když takhle budeš pouštět každého, tak přijdu domů večer. Obtěžkaná taškami jsem mu slušně odpověděla, že se jednalo jen o jednu paní. A on začal řvát a nadával a poslední jeho slovo bylo »píč..«. A jak to slovo dořekl, a celá fronta za mnou jen koukala, tak jsem ty těžké tašky upustila a vrazila mu facku! Velkou! On jen zíral. Já posbírala rozmašírovaný nákup a vypadla s hrůzou, že mě prohodí výlohou. Ale za chvíli se mě zmocnil tak blažený pocit… Vzepřela jsem se! Ani ve snu by mě nenapadlo, že to někdy udělám,“ píše dále.

Nezapomněla ale dodat, že si nějaké příště raději rozmyslí. Přeci jen... kdyby tam stál někdo jiný, mohlo vše dopadnout třeba i daleko hůř.

Doleželová jezdí k novému muži. Proč ty manévry? A Brejchová se obula do Brodské

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.