Tereza o Brodském a Brejchové: Odložená už v šesti týdnech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tereza o Brodském a Brejchové: Odložená už v šesti týdnech!

Tereza Brodská
Tereza Brodská  (Blesk)

Ačkoli se herečka Tereza Brodská (54) narodila Janě Brejchové (82) a Vlastimilu Brodskému (†81), moc si slavných rodičů neužila. Od šesti týdnů do šesti let jí totiž rodiče suplovali zcela jiní lidé. 

„Říká se, že citové pouto si děti vytvářejí do nějakých pěti šesti let. A to jsem byla u mámy Blanky a táty Ládi. Starali se o mě od mých šesti týdnů,“ rozpovídala se Brodská v rozhovoru pro Novinky.cz. Ke svým biologickým rodičům, slavnému hereckému páru Brodský - Brejchová, se dostala až s nástupem do první třídy. Do té doby si ji brali jen na víkendy, nebo prý přijeli na návstěvu na svíčkovou do jejího náhradního domova.

Doleželová jezdí k novému muži. Proč ty manévry? A Brejchová se obula do Brodské

Video se připravuje ...

Idylka ale netrvala moc dlouho. „Ve třinácti jsem se s mámou stěhovala k panu Hanzlíkovi, naši se rozvedli," řekla také Brodská, která se netají tím, že jí pak začlo opravdové peklo. Ostatně nenávist k otčímovi přetrvává dodnes.

Zda to vyčítá i mámě? Překvapivě ke všemu přistupuje s vděkem. „Beru to tak, že co člověka nezabije, to ho posílí. Všechno, co mi připravila, mě opravdu posílilo. I to, že jsem se už v sedmnácti odstěhovala z domova, protože tam pro mě nebylo možné fungovat. S panem Hanzlíkem to nešlo. Odstěhovat se takhle brzo byl nejlepší krok, jaký jsem mohla udělat.“ prohlásila herečka.

Brejchová o sestře Janě: Je mi jedno, že umře! A trápení Gottové. Timo vyhrožuje a chce peníze

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Helena K
1. 7. 2022 • 09:16

Je to prehistorie, hoďte to za hlavu, zbytečný kámen na zádech.

strfnadice
29. 6. 2022 • 19:49

To tedy nevím,jestli se má čím chlubit 🤔rodiče se nestarali...no samozřejmě tenkrát to byla sama chlastačka celebrit,Bohdalka tomu vévodila ,vždyť Stašovou taky odložila a oni se s tím ještě chluběj,co vy dělali s psrchantama,že jo🙏😢,když byli věčně na plech

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.