TEREZA BRODSKÁ ODHALILA... UTAJENÝ ARCHIV TÁTY A MÁMY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

TEREZA BRODSKÁ ODHALILA... UTAJENÝ ARCHIV TÁTY A MÁMY!

Hvězda Slunečné Tereza Brodská vytáhla poklad z archivu: Originální fotka celé rodiny!
Hvězda Slunečné Tereza Brodská vytáhla poklad z archivu: Originální fotka celé rodiny! (instagram, archiv)

Čas od času nechá Tereza Brodská (54) nahlédnout do rodinného archivu a přidá zajímavou historku. Teď herečka připomněla své nejkrásnější prázdniny s mámou a tátou na chalupě ve Slunečné u České Lípy. Tam, kde se nakonec na zahrádce slavný »Bróďa« u božích muk zastřelil.

Letošní rok je pro Terezu zlomový, co se týče jejích slavných rodičů. Na jaře uplynulo 20 let od sebevraždy otce Vlastimila Brodského (†81) a nedávno pokřtila knihu o své matce Janě Brejchové (82), kde společně vzpomínají nad fotkami. Do knížky se vešly více než čtyři stovky fotografií z rodinného archivu. „Maminka si už před patnácti, možná dvaceti lety přála fotografickou knížku. A já v té knize skoro nemluvím, jen jí tu a tam pokládám nějakou otázku nebo něco okomentuji, ale jinak je mluvené slovo maminky,“ popisuje vznik publikace Brodská.

Tereza Brodská mluví o své knize Moje máma Jana Brejchová

Video se připravuje ...

Také na svém instagramovém účtu nyní potěšila fanoušky prázdninovými snímky ze svého dětství. „Moje nejkrásnější prázdniny! Vždycky se všemi milovanými na chalupě na Slunečný! A vždycky, když cítím vůni posekaný trávy, vzpomenu si... byla jsem tam šťastná!“ napsala k černobílým fotografiím herečka.

Šťastně na nich opravdu vypadá – ať již se svým otcem, nebo s půjčeným psím voříškem, na koni, ale třeba i bez zubů. Vtipný snímek také zachycuje, jak její slavná máma seká zahradu. Z fotek doslova čiší rodinná pohoda a štěstí, které v té době všichni zažívali.

Tereza Brodská (54) slaví 26 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video se připravuje ...

Skončil u božích muk

Brodského kolem osmdesátky začalo stále častěji trápit zdraví. Mluvil o smrti, i když se svým typickým humorem. Ale mluvil o ní téměř neustále. Z nemocnice se vrátil na svoji milovanou chaloupku. Trpěl depresemi, za žádnou cenu se nechtěl stát závislým na druhých a být nemohoucí. Trápil se také odchodem nejbližších kamarádů. A tak 20. dubna roku 2002 využil krátké chvíle, kdy si odjel nakoupit jeho řidič, namířil proti sobě pistoli a na zahradě své chalupy ve Slunečné se u božích muk zastřelil.

Čas je neúprosný

Jana Brejchová už sedmým rokem žije v léčebně pro dlouhodobě nemocné, kde jí rodina pravidelně navštěvuje. Naše největší filmová hvězda trpí úbytkem bílé hmoty mozkové, nemocí neléčitelnou, která je stále progresivnější.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.