Brodská v slzách: JDE O MÁMU BREJCHOVOU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Brodská v slzách: JDE O MÁMU BREJCHOVOU

Nejsmutnější Vánoce měla Tereza Brodská ve chvíli, kdy ji máma Brejchová odletěla do Ameriky za M. Formanem.
Nejsmutnější Vánoce měla Tereza Brodská ve chvíli, kdy ji máma Brejchová odletěla do Ameriky za M. Formanem. (herminapress.cz, archiv Blesku)

Dcera české Bardotky, Tereza Brodská (54), neměla nikdy na růžích ustláno. Do svých šesti let bydlela u tety se strýcem a když už byla konečně doma u mámy, Brejchová (82) se krátce na to seznámila s Jaromírem Hanzlíkem (74), kterého Tereza nesnášela...

„Od mých šesti týdnů do šesti let jsem žila u maminčiny nejstarší sestry Blanky, takže to byla mamka Blanka a táta Láďa s bratrancem a sestřenicí. Od druhé třídy jsem bydlela s rodiči a pak jsem zase bydlela s maminkou a Jaromírem Hanzlíkem, takže já ty Vánoce měla takový pestrý,“ řekla pro web Aplausin sama Tereza.

Upřímná Tereza Brodská: Proč přibrala 10 kilo? A jak je na tom máma Brejchová?

Video se připravuje ...

Zavzpomínala i na jedny velmi smutné, kdy ji tu máma nechala s babičkou a dědou a odletěla s Milošem Formanem za velkou louži. „Bohužel to vyšlo přes Vánoce a zůstali tam asi měsíc a půl. To byly takový smutný Vánoce, když jsem to trávila jen s tatínkem, dědou a babičkou, ta máma mi tam chyběla,“ prozradila také posmutněle.

Skutečnou vánoční pohodu si tedy užívá až teď, se svou rodinou, manželem Herbertem Slavíkem, synem Samuelem jeho partnerkou Luisou a jejich malou dcerkou.

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
10. 12. 2022 • 09:18

To už je po nejméně skoro padesáti letech chudinka Brodská opakovaně v slzách, že si její máma vyrazila s Formanem za velkou louži? To už tato seriálová prýherečka Brodská neví, jak se připomenout? Na Hanzlíkovi se také zviditelňuje každou chvíli.

begonie
9. 12. 2022 • 15:43

Pisálci vyhrabou část nějakého starého článku a dají titulek, který je jakoby aktuální....... Nechápu, jak někoho může taková trapnost těšit a mít z toho dobrý pocit!!!!!

miroslava13
9. 12. 2022 • 12:31

jděte už někam s Brejchovou a Brodskou! Proč brečí teď po tolika letech? Že Brejška jako máma nestála za nic všichni vědí, že jen honila chlapy!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.