Brodská musela opět pod kudlu! Žlučník v pr*eli, lamentuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Brodská musela opět pod kudlu! Žlučník v pr*eli, lamentuje

Tereza Brodská musela na operaci
Tereza Brodská musela na operaci (Instagram, archiv)

Bere to sportovně, ale už by zase ráda byla fit. Již nějakou dobu herečku Terezu Brodskou (54) trápily bolesti žlučníku, a jelikož nepomohla jedna operace, musela herečka během jednoho roku na operační sál znovu. Své strasti sdílela na sociální síti a fanoušky pořádně vyděsila!

Nějak bylo, nějak bude, a dokud si Tereza Brodská udržuje optimismus na své straně, jen tak něco ji nerozhodí. Zároveň by však uvítala, kdyby se jí zdravotní problémy týkající se bolavého žlučníku nedržely jako klíště. „Tak čtvrtej den v posteli, žlučník v prd**li, knihy přečteny… a už bych teda ráda z tý postele vypadla!“ postěžovala si na svém instagramovém profilu.

Tereza Brodská (54) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video se připravuje ...

O lítostivé komentáře se ale rozhodně neprosí. Sama si je vědoma toho, že ačkoli není každý den vše sluncem zalité, jiní mohou utržit i mnohem horší rány osudu. „I když mně fakt není hej ani fyzicky, ani psychicky, důležitý je si uvědomit, že spousta lidí je na tom daleko hůř a člověk se vlastně nemá rouhat! Takže jak říká Eva Holubová: ‚Koutky nahoru!‘“ napsala v závěru svého příspěvku Tereza Brodská, která je ráda, že i s bolestmi mohla do jisté míry fungovat. „A dík, žlučníku, že jsi mě nechal dotočit seriál! Jinak jsi byl hajzl!“ dodala s úsměvem hvězda seriálu ZOO.

Tereza Brodská mluví o své knize Moje máma Jana Brejchová

Video se připravuje ...

Herečku povzbudila i její kamarádka, které si se zdravotními trablemi postěžovala. Takovou pohotovou odpověď ale zřejmě nečekala! „Aspoň nemusíš hubnout!“ odvětila důmyslně. Herečku tím pobavila tak, že i o takovou »hlášku« nemohla své příznivce ochudit.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.