Zvrat u Brodské: KONEC LETITÉ VÁLKY S OTČÍMEM HANZLÍKEM | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zvrat u Brodské: KONEC LETITÉ VÁLKY S OTČÍMEM HANZLÍKEM

V minulosti se několikrát setkali, ale až teprve teď to vypadá na zakopání válečné sekery.
V minulosti se několikrát setkali, ale až teprve teď to vypadá na zakopání válečné sekery. (Foto ara, Instagram)

Vánoce byly letos časem pro nečekané a velké smíření dvou hereckých legend! Terezy Brodské (54)a Jaromíra Hanzlíka (74). Herečka na něm v posledních letech nenechala nit suchou a neustále mu připomínala, jak byl na ni údajně zlý, když ji vychovával v době její puberty! Ovšem teď nastala u hvězdy seriálu Ulice radikální otočka.

Dcera Vlastimila Brodského (†81) během svého dospívání velmi špatně snášela, když si její maminka Jana Brejchová (82) přivedla domů už tehdy velmi slavného herce. Dávala mu to jasně najevo. Ještě při nedávné přípravě knihy o své mámě ho zasypávala kritikou a nechtěla s tím přestat. Všechno je ale minulostí, podle informací Aha! si tihla dva měli vše vyříkat. O tom svědčí i Terezina sváteční vzpomínka na sociálních sítích. „Chtěla jsem tu mít nějakou vánoční fotku u stromečku! Starší. Protože současné s ohledem na svoje blízké nedávám, neboť to nemají rádi a já to respektuji. A vyskočila na mě jen tahle jediná,“ nahrála snímek z Hanzlíkem u stromečku a pokračovala...

Tereza Brodská mluví o své knize Moje máma Jana Brejchová

Video se připravuje ...

Nejsem kráva 

„Ať už jsme spolu zažili cokoliv, dobré i horší věci, vzpomínám na těch pár let s tebou ráda! Opravdu s tebou nebyla nuda. A možná i díky tvým přísným výchovným metodám (pravda je že jsem v té době byla taky v težké pubertě) jsem samostatná, nezávislá a asi né tak úplná krá*a,“ kaje se Brodská. „Takže teror neteror. Byl jsi moje dobrá škola a za to ti, Jaromíre, děkuji. Pusu Terka! Ráda tě mám...Abys věděl , ty jeden. Hezké vánoce,“ dokončila veřejnou usmiřovačku s filmovou hvězdou.

Chtěl nás převychovat T

ereza před časem popsala Hanzlíkovo chování např. takto: „Od první chvíle jsem cítila, že jsem v jeho domě na Malé Straně prvek, který ho irituje a štve. A tak se mě i svého syna Davida snažil za každou cenu převychovat. Protože podle něj jsme byli rozmazlení frackové,“ popsala Brodská. Hanzlík se doteď veřejně k jejím dřívějším citacím nevyjádřil a takticky mlčel.

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.