Kolářová chystá překvapení: Oslavenec Jaromír Hanzlík se má na co těšit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kolářová chystá překvapení: Oslavenec Jaromír Hanzlík se má na co těšit!

Jaromír Hanzlík s Danou Kolářovou
Jaromír Hanzlík s Danou Kolářovou (Foto ara)

Láme si hlavu. Jaromír Hanzlík ji pozval na velkolepou oslavu svých 75. narozenin, ale stále nemá dárek. „Je těžké něco vymyslet, chci ho překvapit,“ svěřila Aha! Daniela Kolářová (76). Herečku jsme zastihli, když řídila a jela na Šumavu, kde měla představení. „Pevně věřím, že mě po cestě něco napadne, no musí, moc času nemám,“ poznamenala Daniela, která se na mejdan těší.

Tvořili pár v Divadle na Vinohradech a taky v mnoha filmech a seriálech. Láska filmová u nich nikdy v tu skutečnou nepřerostla. „Lidé si to mysleli a myslí dodnes. Už to ani nevyvracím, nemá to cenu,“ usmála se herečka.

7 pádů Honzy Dědka: Jakou školu života dostal Hanzlík od Miloše Kopeckého?

Video se připravuje ...

Poprvé spolu byli před kamerou v roce 1969 ve snímku Slasti otce vlasti. A následovala smršť: Taková normální rodinka, Noc na Karlštejně, Léto s kovbojem, Lucie postrach ulice... Dvojka Kolářová-Hanzlík pak ale ze dne na den zanikla. „Uměle to skončilo. Prostě nás s Hanzlíkem, jak já říkám, rozsadili a nesměli jsme spolu být obsazovaní,“ komentuje Kolářová.

Léto s kovbojem. Kovboje chtěl hrát Vízner a Kolářová si během natáčení užila své

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.