Brodská a otčím Hanzlík: Nečekané setkání před kamerami | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Brodská a otčím Hanzlík: Nečekané setkání před kamerami

V minulosti se několikrát setkali, ale až teprve teď to vypadá na zakopání válečné sekery.
V minulosti se několikrát setkali, ale až teprve teď to vypadá na zakopání válečné sekery. (Foto ara, Instagram)

Ve svých vzpomínkách na sociálních sítích ho ještě na začátku roku silně kritizovala a nemohla mu zapomenout, jak na ni byl Jaromír Hanzlík (74) přísný v době, když s ním žila její maminka Jana Brejchová (82). Nyní o svátcích zveřejnila Tereza Brodská (54) smířlivý status. Co mu ale předcházelo?

Herečka zmínila, že v době jejich soužití byla v těžké pubertě a na pár facek, a tak to s ní taky neměl jednoduché. Tomuto vyznání předcházelo podle informací deníku Aha! podzimní setkání. Letos v listopadu se totiž potkali před kamerou České televize. Tereza Brodská souhlasila, že promluví v dokumentu o Hanzlíkovi, který o něm k jeho blížícím se 75. narozeninám natáčí režisér Viktor Polesný (73).

„Sešli se společně před kamerou a velmi si notovali. Tereza souhlasila hned, s panem Hanzlíkem proběhla nějaká jednání a nakonec také kývl,“ prozradil Aha! zdroj z České televize. 

Tereza Brodská mluví o své knize Moje máma Jana Brejchová

Video se připravuje ...

Dialog s režisérem ČT odmítla podrobnosti k setkání obou herců říci, nicméně z vyjádření mluvčí televize Karolíny Blinkové vyplývá, že v případě filmu půjde o velmi ojedinělou situaci. Jinak je snímek koncipovaný coby rozhovor. „Nepůjde o klasický dokument, v němž se střídají archivy spolu s promluvami vzpomínajících. Film bude dialogem herce s režisérem Viktorem Polesným, který je jeho letitý přítel,“ napsala deníku Aha! mluvčí. Premiéru má mít snímek v polovině února, kdy bude mít herec půlkulaté narozeniny.

Taková normální rodinka – první český sitcom

Video se připravuje ...

Sváteční vyznání

„Chtěla jsem tu mít nějakou vánoční fotku u stromečku. Starší. Protože současné s ohledem na svoje blízké nedávám. A vyskočila na mě jen tahle jediná. Tak ti chci napsat. Ať už jsme spolu zažili cokoliv, dobré i horší věci, vzpomínám na těch pár let s tebou ráda! Opravdu s tebou nebyla nuda! A možná i díky tvým přísným výchovným metodám (pravda je, že jsem v té době byla taky v těžké pubertě) jsem samostatná, nezávislá a asi né tak úplná krá.a,“ napsala Brodská na Instagramu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.