Brodská o dusném natáčení s Hanzlíkem: Nevznikl žádný společný záběr! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Brodská o dusném natáčení s Hanzlíkem: Nevznikl žádný společný záběr!

Brodská nebyla pozvána na oslavu narozenin.
Brodská nebyla pozvána na oslavu narozenin. (Archiv Blesku)

Všechno v posledních týdnech směřovalo k tomu, že se Tereza Brodská (54) po letech opravdu usmíří se svým někdejším otčímem Jaromírem Hanzlíkem (75). Tvrdilo to jejich nejbližší okolí a i dle Terezina smířlivého vánočního statusu vše naznačovalo, že je to pravda. Ovšem sama herečka, dcera dávné Hanzlíkovy přítelkyně Jany Brejchové (83), teď pro deník Aha! popsala, jak se vše má. Je to výbuch!

Zdroj ze zákulisí dokumentu o Hanzlíkovi, který natočil režisér Viktor Polesný a minulý týden jej odvysílala Česká televize, tvrdil, že se oba herci, po její zpovědi před kamerou o Jaromírovi, potkali na place. Jenže tohle si podle čerstvého vyjádření Terezy jen někdo přál.

„On o to nestál. To celý spunktoval Viktor, nevznikl žádný společný záběr. My jsme všichni natáčeli zvlášt, vždy s šéfem, a pak přijel někam na jiné místo kovboj na bílém koni a ten natáčel sám, když už tam nikdo nebyl,“ šla s pravdou ven Tereza, která se ale nezlobí, že jejich blízký člověk chtěl, aby se usmířili, a dělal pro to maximum. „On očividně nestál o to, aby se s někým v tom dokumentu viděl,“ podotkla dál Brodská.

Tereza Brodská mluví o své knize Moje máma Jana Brejchová

Video se připravuje ...

Nepozval ji

Přesně ten samý blízký člověk herců si také přál, aby Brodská přišla na páteční oslavu otčímových 75. narozenin. „Já jsem nedostala žádnou pozvánku, když nedostanete pozvánku, tak nemůžete jít na oslavu. Ale my se celoživotně nezveme na narozeniny. Já z toho nejsem smutná,“ popsala deníku Aha! Brodská, která vstřícný krok k usmíření udělala.

„Mám ho opravdu ráda. Já jsem o Vánocích napsala ten vzkaz. On nemá sociální sítě, tak se to možná k němu nedostalo. Jenže zřejmě má pořád tu výstřižkovou službu, už asi sto let, tak se k tomu třeba nějak dostal, ale i tohle zůstalo bez reakce,“ mrzí Terezu.

Vztahy Brodských: Kdysi je spojil jen alkohol!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Jana Nováková
20. 2. 2023 • 21:56

Usmířili se,neusmířili se a tak furt dokola.Už se na ně vykašlete,nikoho nezajímají.Zrovna jako její nesym­patic­ká,roz­mazle­ná,pro­tivná máma.Ani o dítě se nedokázala postarat.A teď jí je Tereza dobrá!
Když zemřel Brodský,tak se tvářila tragicky jako by byla vroucně milující manželka do jeho posledního dechu.Prostě komediantka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.