Brodská vyhrožuje Hanzlíkovi: Aby, chudák, nelitoval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Brodská vyhrožuje Hanzlíkovi: Aby, chudák, nelitoval!

Jaromír Hanzlík byl partnerem tvrdým a nesmlouvavým.
Jaromír Hanzlík byl partnerem tvrdým a nesmlouvavým. (Foto: archiv ČT)

Vztah herců Jaromíra Hanzlíka (74) a Terezy Brodské (54) nelze vzhledem k minulosti definovat jako idylický. Ta největší zášť z dcery Jany Brejchové (82), která kdysi bývala Hanzlíkovou partnerkou, ale zřejmě vyprchala. Nyní dokonce začala uvažovat nad velmi nečekanou nabídkou…

Když se dal Jaromír Hanzlík dohromady s Janou Brejchovou, šťastnou rodinu společně s dětmi rozhodně netvořili. Čas ovšem dokáže určité rány minulosti zahojit a dnes se Tereza Brodská umí některým momentům ze společně strávených let zasmát. Jedním z takových jsou i prázdniny pod stanem, na které nyní Brodská zavzpomínala na svém instagramovém profilu.

Tereza Brodská mluví o své knize Moje máma Jana Brejchová

Video se připravuje ...

Tam také zveřejnila pár snímků, jejichž autorem je sám Jaromír Hanzlík. „Naše prázdniny s Jaromírem Hanzlíkem! Stan byl na přespání jen pro ty, kdo nezlobili! Ale zpětně na to vzpomínám ráda,“ přiznala na svém instagramu pobavená Tereza Brodská.

Překvapením pro ni bylo zjištění, že se momentálně připravuje dokument o Jaromíru Hanzlíkovi. Více šokující je ale hercovo přání, o které se herečka se svými fanoušky podělila. „Teď jsem se dozvěděla, že o Jaromírovi točí dokument. A co čert nechtěl, volali mně z produkce, že Jaromír by si přál abych tam něco také řekla,“ neskrývala Brodská své emoce z nečekané nabídky.

Jana Brejchová – největší ikona československého filmu

Video se připravuje ...

Zdali se v dokumentu nakonec objeví, herečka neprozradila. Nápovědou pro mnohé však mohly být poslední věty tohoto nostalgického příspěvku. „Ale lhala bych, kdybych řekla, že mě to nepotěšilo! Aby ale chudák nelitoval,“ dodala tajuplně v závěru Tereza Brodská.



Přečtěte si
bursik
9. 10. 2022 • 12:19

Stát měl prověřené umělce,pořád dokola v TV a jejich děti jsou obraz bídy a utrpení

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.