Tereza Brodská: Velký návrat do ZOO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tereza Brodská: Velký návrat do ZOO!

Tereza Brodská v seriálu ZOO.
Tereza Brodská v seriálu ZOO. (Blesk)

Nejvíc ji po půlroční pauze vítala její seriálová vnoučata ze ZOO. „Kubík s Adélkou přinesli bonbóny a kytky,“ radovala se Tereza Brodská (54) coby soudkyně Danuše. „Musím říct, že mi natáčení chybělo,“ dodala herečka.

Scenáristé jí v duchu dnešního Valentýna připravili moc milý návrat a zápletku, která dýchá láskou. „Je to celkem nečekané, ale o to víc zajímavé spojení. Sama jsem zvědavá, jak to bude pokračovat. Láska přece kvete v každém věku,“ říká Brodská. Zakoukají se do sebe s kolegou Vladimírem Kratinou (70).

Tereza Brodská je zpět v ZOO a nečekaně rozbrečí Evu Burešovou

Video se připravuje ...

„Jeho Raul je vášnivý rybář a musím říct, že já jako Tereza k tomu nemám absolutně žádný vztah. Nic mi to neříká, ale jednu historku z rybaření přece jen mám,“ směje se. To, co prozradila, fakt nikdo nečekal. „Když byl syn malý, byl na rybách s Tomášem Töpferem a chytil obrovského kapra. Byla jsem na něj tak pyšná, že jsem mu ten úlovek dala do mrazáku, kde zůstal asi dvanáct let. Byla to vzpomínka a já toho kapra nechtěla vyhodit. Byla to přece jeho první ryba,“ vysvětlila Tereza. Prý se s uloveným kaprem rozloučili, až když se rozbil mrazák.

Michaela Pecháčková v ZOO sejde z cesty

Video se připravuje ...

Mladá babička...

Ve skutečnosti má už Tereza vlastní již téměř dvouletou vnučku, jejímž tatínkem je její syn Samuel (26). Chtěla být babičkou co nejdříve, aby byla ještě na tuto funkci pořádně ve formě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.