Hvězda StarDance Khek Kubařová vyvolala poprask: Kde má to dítě?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda StarDance Khek Kubařová vyvolala poprask: Kde že má to dítě?!

Veronika Khek Kubařová
Veronika Khek Kubařová (FTV Prima)

Poslední vítězka oblíbené taneční show je šest let vdaná. Proto se samozřejmě spekuluje o tom, že by si herečka Veronika Khek Kubařová (33) už také mohla pořídit nějaké dítě. Jak to s jejím mateřstvím do budoucna vypadá? Budete se divit!

O současných plánech, i těch rodičovských, promluvila v show 7 pádů Honzy Dědka. Diváky nejspíš přivedla do údivu, protože občas nás okolí vážně překvapí. „Jednou jsem si vzala na premiéru přiléhavé šaty a měla jsem nafouklé břicho. A je neuvěřitelný, co se spustilo za humbuk. Lidi mi psali, gratulovali. Po čase mě potkávali a ptali se, kde mám to dítě,“ zavzpomínala se smíchem.

Veronika Khek Kubařová o plánech na dítě i o svém vlastním dětství: Dnes v 7 pádech

Video se připravuje ...

„Jsem vystavovaná různým domněnkám. Těším se na děti. Chci dítě, jasně. Ale jestli bude dřív dítě, nebo další premiéra, to se uvidí. Mám pocit letos, že diář je sprosté slovo. Premiéra i miminko jsou ve hvězdách,“ dodala herečka, která žije v manželství s divadelním režisérem Pavlem Khekem.

Rafťačka Kubařová: Rozchod s Janákem a nový milenec!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.