Kerndlová přestřelila: Tohle si za rámeček nedá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kerndlová přestřelila: Tohle si za rámeček nedá!

Tereza Kerndlová
Tereza Kerndlová (Instagram, Facebook)

Na tuhle reakci od fanoušků Tereza Kerndlová jen tak nezapomene. Zpěvačka se na sociální síti pochlubila fotografií v titěrných kalhotkách, na tom by samozřejmě nebylo nic spatného, kdyby si na pózování nevzala respirátor, kterého je kvůli šíření koronaviru nedostatek.

Jak je u zpěvačky zvykem, ráda své fanoušky potěší snímky, kde toho na sobě příliš nemá. Fotografií ze Španělska však svým fanouškům radost neudělala, ba právě naopak. Vlna kritiky se na Kerndlovou navalila poté, co zveřejnila snímek, kde má na tváři roušku, konkrétně respirátor, který má proti koronaviru chránit.

„Škoda, že respirátor kvůli týhle fotce znehodnotíte na dobu, kdy bude opravdu potřeba. ..jo a taky by bylo fajn, kdybyste si třeba na tý samý fotce alespoň nesahala na obličej. Jestli chcete vypadat, že dbáte o svoje bezpečí,“ napsala uživatelka sociální sítě Instagram.

„Nelze komentovat.... Fakt vůdčí "onko" rodičům toto vám připadá vhodně a vtipné???“ tázala se rozčílená dáma. „Tak jako kdybys jste je poslala někam do nemocnice, nebo dětem, ale tohle je kapánek mimo…“ neskrývala své zklamání další zpěvačky fanynka.

Kritiky se však zpěvačka nedočkala pouze od žen, pochopení pro její čin nemají ani pánové, kteří často nad snímky Kerndlové pějí ódy. "Když si mám přečíst srdcervoucí komentář o koronaviru, tak to vypadá, u vyzývavé fotky v prádle přinejmenším nevkusně a hloupě. I totálně blbej a slepej pozná, že tu nejde o koronavirus, ale o to, za každou cenu ukázat jak sexy seš. Jako chlap nemám nic proti, ale zase všeho s mírou," napsal.

Valentýn Terezy Kerndlové: Rande s fešákem na čtyřech!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
delphina
18. 3. 2020 • 07:25

Znáte někdo nějakou její písničku? Kde koncertuje?Má vyprodané sály?Aha....nikdo nic,nikoho nezajímá.....tak to ovšem není zpěvačka,ale holka od tyče ,co všude cpe akorát svůj zadek a prsa, protože jinak by po ní neštěkl ani pes...

Inka
18. 3. 2020 • 05:56

..a ta Kerndlová je kdo ? 😂😂😂

libormer
17. 3. 2020 • 02:31

Měla by si ve svým věku pořídit parchanta (byť třeba adoptovanýho, když to normálně nejde) a přestat ukazovat plastiky. Bučková to samý v bleděmodrým.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.