Soukromý byznys Kerndlových: Neuvěříte, z čeho jim tečou miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Soukromý byznys Kerndlových: Neuvěříte, z čeho jim tečou miliony!

Nejen zpěv je u nich výdělečným podnikem.
Nejen zpěv je u nich výdělečným podnikem. (Foto Facebook)

Zpěvák Laďa Kerndl (74) a jeho dcera Tereza (32) jsou oba známými osobnostmi českého showbyznysu. Přesto ale hudební produkce není tím, co přisypává na účet rodiny astronomické částky. Jak uvádí magazín Sedmička, zlatým dolem je jejich soukromá firma TEMIRÉ, s. r. o. Se zpěvem opravdu nemá nic společného.

Podle uvedeného magazínu si Kerndlovi v roce 2009 založili tuto společnost, kam všichni rovným dílem, včetně Terezina manžela, složili 210 tisíc korun jako základní kapitál. O šest měsíců později jim pak Komerční banka v Hradci Králové schválila úvěr ve výši 47 milionů korun. Ti za vypůjčené peníze postavili solární elektrárnu, která dnes plně funguje v katastru obce Větrný Jeníkov u Jihlavy, jak píše Sedmička.

Miliony se jen hrnou

Z veřejně dostupných informací pak prý vyplývá, že TEMIRÉ, s. r. o má roční výkon ve výši zhruba deset milionů korun. Splatit úvěr by proto pro Kerndlovi neměl být vůbec problém. Splátky si navíc rozložili na dlouhých 12 let, což přibližně odpovídá splatné částce 330 tisíc korun za měsíc. Přesto jsou už nyní ale podle SEDMIČKY v obrovském plusu. Dlouhodobý majetek firmy totiž přiznali ve výši 72 293 000 korun. Krátkodobý prý přesáhl 13 milionů. „Pasiva firmy TEMIRÉ jsou vyčíslena na více než 54 milionů, přičemž loni měli o čtyři miliony více. Čistý obrat společnosti za rok 2018 je bezmála 13 milionů korun,“ sdělila citovanému magazínu účetní.

Kerndlovým se prý ale velmi dobře daří na poli realit. Vypadá to, že špatný prodej desek je tak dlouhodobě vážně nemusí vůbec znepokojovat. 

Tereza Kerndlová si ve svém věku už vypomáhá zásahy na estetické klinice. Na rozhovor se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...
 



Přečtěte si
mbmb
23. 8. 2019 • 16:39

nic neni zadarmo Lada ma kontakty jiz pred 89 !!! lsponzoruje politiku Zeman a spol.Jenze nyni velky Skandal u sousedu v RAKOUSKU,proste Ibiza vsude

libormer
22. 8. 2019 • 16:38

Celá Kerndlovic rodina je plná rakoviny a bulvár pochopitelně útočí na závistivý čtenáře.... Jsou schopný, měli kontakty, tak si to vyběhali....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.