Hotová pohádka! Bydlení Kerndlové ve Španělsku bere dech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hotová pohádka! Bydlení Kerndlové ve Španělsku bere dech

S manželem Reném.
S manželem Reném. (foto Instagram)

Není to tak dlouho, kdy se zpěvačka Tereza Kerndlová (34) rozpovídala o koupi domu ve španělském letovisku Estepona, který je situovaný přímo u moře. Po pěti měsících zařizování a renovování konečně ukázali s manželem výsledek. A je to prostě fantazie!

Přiznejme si to upřímně: Tam bychom se chtěli nastěhovat nejspíš všichni. Luxusní vila má podle webu Blesk.cz tří ložnice, několik koupelen, velký bazén, vnitřní i venkovní kuchyni a obrovskou zahradu. To vše jen malý kousek od moře, navíc ve vyhlášené lokalitě. „Přímo před brankou máme plácek s výhledem, kam se chodí fotit místní i turisté. Hezčí výhled jsme si nemohli přát,“ neskrývá nadšení Tereza Kerndlová.

Luxusní letovisko Kerndlové ve Španělsku

Video se připravuje ...

Z videa, jež zpěvačka zveřejnila na sociální síti, je pak patrné, že má skutečně dokonalý vkus. Světlý interiér doplnila barevnými polštáři či povlečením, ve dne je dům prozářen sluncem a za tmy osvětlen bodovými reflektory. „Je to hotové tak na devadesát procent,“ dodává zpěvačka, která jako první návštěvu přivítala svoji a manželovu rodinu. Tomu se říká splněný sen!

Tereza Kerndlová: Velká životní změna! Co ji k tomu vedlo?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
bonicek
15. 6. 2021 • 14:29

Je až moc nudná, myší výraz­...ne­zají­mavá­... a ten její muž, oni jsou asi ten nejnudnější párek posledních 20 let. Ona puritánka, on suchar. Nedivila bych se kdyby si platili i to, aby se o nich psalo, na nich není nic ale vůbec nic zajímavého. Ona od malička protekční přes rodinné konexe, díky tomu zpívá nijak výrazně písničky pro pubertačky...za celý život na ní vlezl jeden chlap, který vypadá jako gay. Celkově podivný....tady peníze ani pěkná vilka nepomůže. Nuda a šeď.

ginkognito
14. 6. 2021 • 14:40

To se jí to vymýšlí za miliony, které má její otec ze solárů. Kdyby žila podle toho, co vydělá se svým manželem, tak bydlí v obecním bytě. Takhle si spousta mladých a blbých myslí, že si na to vydělala zpěvem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.