Kerndlové luxusní hnízdečko udivuje! Kde na to bere? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kerndlové luxusní hnízdečko udivuje! Kde na to bere?

S manželem Reném.
S manželem Reném. (foto Instagram)

Zatímco jiní zpěváci a lidé z umělecké profese se horko těžko otřepávají z roční nucené přestávky, Tereza Kerndlová (34) nouzí rozhodně netrpí. S manželem Reném Mayerem (50) si pořídili přepychový dům na pobřeží ve Španělsku a neméně okázale si ho i zařizují.

Dům na Pyrenejském poloostrově prý hledali několik let. „Především můj muž se tím zabýval. Milovali jsme Španělsko od prvního okamžiku, co jsme sem přijeli, a toužili po tom, pořídit si zde něco vlastního. Jenže jsem nepředpokládala, že to bude tak brzy, chtěla jsem to spíš až na stáří. Měli jsme vysoká kritéria, přičemž hlavní bylo, že dům musí být v první linii, ať jsme blízko pláže a můžeme si vychutnávat vzduch a zvuk moře z bezprostřední blízkosti,“ rozpovídala se o svých podmínkách pro časopis Exkluziv s tím, že chtěli menší nemovitost, aby se tam pohodlně vešlo šest lidí. Tereza si rovněž pochvaluje velkou zahradu, která u domů v první linii nebývá úplně běžná.

Tereza Kerndlová: Velká životní změna! Co ji k tomu vedlo?

Video se připravuje ...

Zpěvačka pak byla překvapená i tím, že jí fanouškové nové bydlení ze srdce přáli. „Musím říct, že jsem dostávala krásné vzkazy a gratulace k novému bydlení, a pokud pár lidí napsalo něco negativního, nejednalo se o fanoušky. Tito lidé se vyjadřují velice zřídka a nutno podotknout, že můj obsah není určen pro ně a nikomu nic se svého života nevnucuji,“ uvedla zpěvačka, která se o svůj život ráda dělí se sledujícími na sociálních sítích. Ta zároveń dodala, že cena za nemovitost nebyla tak astronomická, jak se někde uvádělo. Ale že si ji i tak nechá pro sebe. 

Jak to dělá, že i v karanténě je dokonalá? Tereza Kerndlová šla s pravdou o svém vzhledu ven!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marek Kukla
7. 8. 2022 • 18:46

Škoda že Tereza nechce mít svoje děti, proto si užívá svého dokonalého těla u kterého neproběhlo těhotenství ale tohle může dělat kdejaká bezdětná holka .Je to její věc ale tatínek by si určitě přál...Taková Lucie Šlégrová to je jiné kafe neskutečná mamina s fajn figurou.

bublina09
14. 6. 2021 • 12:37

Kde Kerndlová zpívá a co zpívá?nedělá nic, ale prachy asi někdo dodává, pokud mají někde jinde nějaké kšefty, pak jedině z toho, ze zpěvu to určitě není, holt někdo si to umí zařídit, když ví, jak na to. Ona je jinak velmi nepřirozená, vše je na ní umělé -řasy, vlasy, vypadá to,že i prsa, na to vyumělkování by měla mít ještě čas, je mladá.

aurora45
13. 6. 2021 • 16:45

Dlouho nebylo o ní slyšet, takže to musela napravit. Je mi šumák, kde na co bere, ale mně připadá jako marný člověk - nepracuje, nezpívá (protože to neumí a taťka nová CD teď neutáhne), stará se jen o sebe a pózuje pro fotografy (taky marně, topmodelíny mají prostě něco navíc), nestuduje, charisma nemá - co s ní, kluci? Ta postýlka snad nestačí, ne?

delphina
30. 5. 2021 • 10:03

Pohledná je,ale připadá mi vyumělkovaná,nic přirozeného.O zpěvu to není už dávno,je to předvádění sexy póz a luxusu....Nikomu nic není do toho,kde na to bere( manžel, rodiče)
Jako zpěvačka neprorazila,tak si honí ego takhle.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.