Fanynky zkritizovaly Kerndlovou: VELKÁ ŠKODA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Fanynky zkritizovaly Kerndlovou: VELKÁ ŠKODA!

Tereza Kerndlová
Tereza Kerndlová (Instagram Terezy Kerndlové)

Tereza Kerndlová oslavila 34. narozeniny a nadělila si nový videoklip. Aby v novém videu vypadala skvěle, podstoupila proceduru, za kterou byla velmi zkritizována! Tohle asi nečekala…

Oslavila 34. narozeniny, ale ráda by stále vypadala o deset mladší. Proto se Tereza Kerndlová rozhodla pro hyaluronové výplně do tváře. Za tento zákrok dostala pořádnou čočku od fanynek, které její rozhodnutí nepovažují za moudré.

„Jsem zvědavá, jak to bude vypadat za 20 let, když teď všichni jedou ty výplně vrásek, botox, nitě do tváří. Rty, řasy, nehty, prsa, tvarování postavy. Na první pohled jsou ale krásné,“ napsala jedna z uživatelek sociální sítě. „U takhle mladé slečny nebo paní mi to přijde úplně zbytečné,“ sdílela svůj názor další žena. „Co bude Tereza dělat v 50? Už to nebude vůbec ona. Umět tak stárnout...,“ napsala uživatelka Instagramu. „Už je moc umělá, je jí velká škoda,“  dodala další z žen, které jsou toho názoru, že tyto úpravy Tereze nesluší a začíná s nimi velmi brzo.

Jak to dělá, že i v karanténě je dokonalá? Tereza Kerndlová šla s pravdou o svém vzhledu ven!

Video se připravuje ...

Ačkoliv tak na Kerndlovou nalétlo spoustu rozčílených fanynek, některé se zpěvačky zastaly. „Kyselina hyaluronová je přírodní výplň, není to botox, pro ty, kteří píši o umělém vzhledu. Pomáhá vždy vnitřně (vpichem, užívání séra do pití) k udržení mladistvého vzhledu a ke svěží pleti, pozor, nejen na pohled. Vlastní zkušenost prababičky dvouleté vnučky,“ zastala se Kerndlové její další sledující na internetu.

Tereza Kerndlová: Velká životní změna! Co ji k tomu vedlo?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
smeagol
26. 10. 2020 • 18:09

Neuveritelna samozerka, na tu v ceskem rybnicku snad nikdo nema. Udelala v zivote nekdy neco uzitecneho? Zpev nepocitam, ten nestoji za zminku.

vemenozmojistary
25. 10. 2020 • 21:18

To je nula, která nic neumí.

aveneta
25. 10. 2020 • 14:27

Kerndlová...taková mondéní žena, která možná může bodovat v modelingu, ale ja zpěvačka totální nula

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.