Vystrašená Kerndlová na vyšetření: Slova lékařů ji zdrtila… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Vystrašená Kerndlová na vyšetření: Slova lékařů ji zdrtila…

Tereza Kerndlová
Tereza Kerndlová (archiv Blesk, instagram.cz)

Peklo jménem rakovina provází rodinu Kerndlových nadále. Jak slavný zpěvák Láďa Kerndl (73), tak i jeho žena Milada (61), se zákeřnou nemocí bojovali a porazili ji. Před časem se s touto chorobou seznámila i jejich dcera Tereza a všichni tak prožívali měsíce strachu a hrůzy. Kerndlová (32) však prý nemá stále vyhráno.

Před půl rokem během kontroly u gynekologa, zjistila kráska Tereza Kerndlová (32), že má pozitivní nález na děložním čípku a musí na operaci. S tímto zjištěním se těžce srovnávala celá rodina. Tereziny rodiče museli oba s rakovinou bojovat a tak věděli, že všechny možná čeká období plné strachu a stresu. Zpěvačka se o hrůzném zjištěné rozpovídala v rozhovoru pro Aha! pro ženy.  

„V prosinci mě čeká ještě velká kontrola, znovu půjdu na biopsii. Všechno nebezpečné je ale odstraněné a doktor mi po operaci říkal, že jsem na devadesát pět procent zdravá. Budu tedy jenom doufat, že se mi to už nikdy nevrátí. Stát se to může. Ale udělala jsem ještě určitá opatření, aby se třetí přednádorový stav nevrátil. K rakovině byl totiž už jen krůček… A musím přiznat, že u mě to šlo dost rychle. Ještě loni při běžné kontrole žádný problém a letos také při běžné prohlídce už třetí stupeň. Říkali mi, že zhruba do dvou let by propukl těžký onkologický problém. Ale naštěstí se na to přišlo včas,“ svěřila se Kerndlová.

„Nemůžu říct, pro koho to bylo těžší, protože můj muž byl také nešťastný. A rodiče samozřejmě rovněž, ale netuším, kdo víc. Maminka i táta nesli vše opravdu těžko, právě proto, že si oba rakovinou prošli. Měli o mě velký strach. Když se to dozvěděli, byli asi víc zděšenější, než já. Ani mě nebylo dobře, ale pro člověka, který s tím nemůže nic dělat, je to mnohem horší. Teď jsem si to mohla vyzkoušet.

Sama jsem byla nemocná a rozhodla jsem brát celou situaci tak, že prostě přišla a musím s ní bojovat. Když byl můj táta nemocný, byla jsem ještě hodně malá, přesto jsem to vnímala. A když později onemocněla máma, bylo mi sedmnáct a prožívala jsem to velmi intenzivně, “ rozmluvila se krásná bruneta také o rodině, která ji podporuje, co jen může. Držíme palce, ať se zákeřná choroba znovu neobjeví!

 Kerndlová slavila Halloween jako mrtvá nevěsta: Podívejte, jak si vyzdobila byt!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tlamovka
12. 11. 2018 • 14:46

Ona je nestravitelná trubka,dojede na své chování sama.

jajas
11. 11. 2018 • 18:31

Pořád nechápu, proč mají takoví lidé potřebu informovat celé česko o tak osobních věcech. Koho to zajímá, kromě jí a její rodiny? I když na druhou stranu...pokud nás zásobuje skoro nahatýma fotkama (protože si myslí, že je krásná)....tak tady asi ta potřeba....odhalovat se fyzicky i psychicky, je. Podle mne to nejsou normální lidi......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.