Tereza Kerndlová: Oběť domácího násilí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tereza Kerndlová: Oběť domácího násilí?

Modřiny Tereze udělala maskérka Ivana Tokárská, fotkami chce zpěvačka dodat odvahu týraným ženám.
Modřiny Tereze udělala maskérka Ivana Tokárská, fotkami chce zpěvačka dodat odvahu týraným ženám. (Foto pro Aha! – Lukáš Dvořák, Zbyněk Pecák)

S hrozivými modřinami jako po trýznivém zacházení se nechala zvěčnit Tereza Kerndlová (27). O tom, že by ji manžel René Mayer (43) tři měsíce po svatbě tloukl jako žito, ale nemůže být řeč.

Fotkami, na kterých krásná Kerndlová vypadá, jako by právě utekla od agresora, a také novou písní s trochu dvojsmyslným názvem »Být či Nebýt« chce zpěvačka upozornit na problematiku domácího násilí na ženách. „Mnoho žen si myslí, že problémem jsou ony sami a od svého partnera si takové zacházení zaslouží.

Přála bych si, aby tato skladba dodala takovým ženám sílu,“ doufá Tereza. Je skálopevně přesvědčena, že ona sama by takovou sílu v sobě našla. „Jsem šťastně vdaná, ale kdyby na mě můj partner, dnes už manžel, vztáhl ruku, vím, že bych odešla,“ tvrdí zpěvačka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.