Nové bydlení Ztraceného: Staví si luxusní sen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nové bydlení Ztraceného: Staví si luxusní sen!

Marek Ztracený
Marek Ztracený (Svět motorů/Jiří Pekárek)

Marek Ztracený (36) se na jaře na svém Instagramu pochlubil projektem nového bydlení. Zpěvák a jeho rodina se už nemohou dočkat, až se do luxusního domu s terasou nastěhují a odstartuje se nová etapa jejich života.

„Tak takhle by měl vypadat. Náš dům a dlouholetý sen, kde máme v plánu žít šťastně a pomalu. Nechtěli jsme narušovat okolí nějakou modernou, nebo extravagancí a tak jsme šli cestou příjemného spíš nenápadného domu, který zapadne do rázu Šumavy s tím, že uvnitř bude mimořádný…

Marek Ztracený nazpíval song k filmu Gump - pes, který naučil lidi žít

Video se připravuje ...

…Nezapomněli jsme na velkou terasu pro grilování s přáteli, kde se sklenkou v ruce budeme sledovat západu slunce nad Jezerní horou. Malému designéři vymysleli "rokenrolovej" pokojíček se světly, jako na pódiu nám zase zajímavou ložnici a nezapomněli jsme na dva menší pokoje pro hosty. Při zadávání se myslelo také na princeznovskou šatnu pro naší krásnou maminku, pro tatínka nahrávací studio a malou posilovnu a pro malého bazén do kterého chce mimochodem skákat z terasy. - prosím vás umí někdo výhodné úrazové pojištění ? :))… Neumíte si představit, jak strašně se těšíme na první noc v novém domě! Jasně zákon schválnosti - zima tady na Šumavě byla dlouhá a vydatná a teď zase už měsíc v kuse prší, tak se nám to celé o pár týdnů posouvá, ale čert to vem. Nic nám to nemůže zkazit! Na cestě domů,“ napsal Marek Ztracený ke snímkům projektu luxusního domu. Snímky najdete v naší galerii.

Marek Ztracený: Otevřený rozhovor o milionovém domě, prodělaném covidu a svatbě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.