Po zásnubách konec vztahu? Ztracený se odstěhoval od přítelkyně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Po zásnubách konec vztahu? Ztracený se odstěhoval od přítelkyně

Marek Ztracený se snoubenkou Marcelou
Marek Ztracený se snoubenkou Marcelou (Archiv Marka Ztraceného)

Domácí karanténa je nesblížila. Zpěvák Marek Ztracený (35) si totiž vzal své věci a od snoubenky Marcely se odstěhoval. Co se děje?

Místo toho, aby si užíval plnými doušky čas se synem a snoubenkou, rozhodl se Marek Ztracený rodinu opustit a odstěhoval se do jeho druhého bytu. Kromě toho, že se odhodlal k tomuto zvláštnímu rozhodnutí, přišel na dost důležité poznatky kolem domácnosti. „Protože jsme si teď v rámci čtrnáctidenní karantény dali s partnerkou “samotku”, a já zůstal v druhém bytě, abychom neskončili jako pár našich přátel, kteří mi volali o číslo na dobrého právníka, došlo mi hned několik věcí, které jsem nevnímal, nebo nějak přestal vnímat…

Doma když se oholím, tak se to umyvadlo většinou umyje samo od sebe... to moje tady se nějak samo nemyje... spíš jakoby vůbec. Člověk to udělá, to je jasný, ale zase to zabere nějaký čas. No abych to zkrátil. Buď máme doma kouzelný byt a spotřebiče, nebo kouzelnou partnerku… Člověk si sice první den řekne, že na tom toho zas tolik není, ale další dny si uvědomí, že mu to zabere značnou část dne a že to není ten nejzábavnější koníček. Takže tímto se chci omluvit za svoje leckdy přiblblé řeči a představy ohledně tohoto tématu své přítelkyni, vlastně i všem svým bývalým přítelkyním a vyseknout poklonu partnerkám, maminkám a ženám, které už si možná ani neuvědomují, že to dělají, a říct, že je to od vás hezký," pověděl podle super.cz zpěvák.

Zásnuby Marka Ztraceného: Prozradil, jak je připravoval!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
5. 4. 2020 • 10:20

to bylo jasne uz od zacatku, ze ji nakonec opusti! proste si nasel mladsi model, jak uz to u slavnych osobnosti byva. toci se okolo neho mlade, zadonici kocicky, a to je pak velmi tezke odmitnout sexualni radovanky! tomu ja vcelku rozumim.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.