Zpěvák Marek Ztracený: Kdo je můj táta? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvák Marek Ztracený: Kdo je můj táta?

Marek nevěřil vlastním očím.
Marek nevěřil vlastním očím. (Jan Tůma, archiv Marka Ztraceného)

Listování rodinným albem v něm místo nostalgie vyvolalo otázku – sakra, kdo je teda můj táta?! Na fotkách z dětství totiž Marek Ztracený (34) vypadá spíš jako syn krále popu Michaela Jacksona (†50) než rockera ze Šumavy.

Místo růžolícího miminka s blonďatými vlásky totiž zpěvákův táta na několika fotkách drží v dupačkách miminko tmavé pleti.

Jedna velká lež?
„„Šok! Dnes se ukázalo, že celý můj život je jedna velká lež... Zjistil jsem totiž, že nejsem původní obyvatel České republiky narozený na Šumavě, ale že jsem adoptovaný, dovezený, koupený nebo vyměněný v porodnici,“ vtipkuje Ztracený na sociální síti pod snímkem z dětství. Jen stěží uvěřit, že je na nich vážně on, a ne Afroameričan z Bronxu.

Závist ve sprše
„Tipuji, že pocházím odněkud ze Senegalu, Maroka, Dubaje, Jižní Ameriky či z Chomutova. Vždycky jsem cítil, že jsem trochu jiný. Odpovídaly by tomu i ty nevěřícné a závistivé pohledy mých spolužáků ve sprše, ale až dnes jsem to celé pochopil,“ rozjel se zpěvák.

Co? Žloutenka?
A když s prapodivnou fotografií konfrontoval matku, dostalo se mu lapidární odpovědi... „Maminka tvrdí, že jsem měl dětskou žloutenku, která na černobílé fotce vypadá tmavě. Ale no, řekněte sami!“ uzavřel otec osmiletého syna Marečka.

Marek Ztracený je snem každé ženy: Přítelkyně dostala luxusní dar!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.