Marek Ztracený po zásnubách s Marcelou: Zmizel v ráji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Marek Ztracený po zásnubách s Marcelou: Zmizel v ráji!

Snoubenci Marek s Marcelou mají pláž na Mauriciu sami pro sebe.
Snoubenci Marek s Marcelou mají pláž na Mauriciu sami pro sebe. (Foto O. Mašek)

Navlékl jí prsten za 377 tisíc a po dvou týdnech si Marek Ztracený (35) svou snoubenku ukradl jen pro sebe a zmizel. S moderátorkou Marcelou Skřivánkovou (34) odletěli na předlíbánkovou dovolenou na exotický Mauricius.

Místo po rozpáleném písku spíš zatím dvojice bloumá po promočené pláži. Zatím jim totiž permanentně prší štěstí... „Ale jak zpívám, nad každým mrakem je slunce,“ bere to zkrotlý bouřlivák s humorem. O to víc se k sobě ale dvojice, která je spolu 12 let, zamilovaně tulí.

„Asi je to vážně láska,“ připsal pod jednu z fotek, kde Marcelu drží v náručí. Před 14 dny před matkou svého syna Marečka (8), která je tam s rodiči, poklekl v největší koncertní hale u nás. „Nevím, proč jsem to neudělal už dávno. Chtěl jsem ti říct, že si tě moc vážím jako ženy, jako matky mého skvělého syna, kterého jsi mi dala, a že tě miluju,“ vyznal se zpěvák a podal jí krabičku s platinovým prstenem od Tiffanyho za více než 377 tisíc korun.

Marek Ztracený požádal o ruku svou přítelkyni před vyprodanou O2 Arenou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.