Zpěvák Marek Ztracený štěstím bez sebe: Řekla ANO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpěvák Marek Ztracený štěstím bez sebe: Řekla ANO!

Marek Ztracený se na svém koncertě zasnoubil
Marek Ztracený se na svém koncertě zasnoubil (Archiv Marka Ztraceného)

S tou správnou ženou po boku zkrotne i ten největší bouřlivák! To se přihodilo i Marku Ztracenému (34). A to se nikdy nechtěl ženit. Podle svých slov ale prý konečně dospěl a po 12 letech požádal svou přítelkyni Marcelu Skřivánkovou (34) o ruku. Před vyprodanou O2 arenou!

„Nikdy jsem to tak necítil a vlastně jsem byl člověk, který tvrdil, že na šťastný vztah nepotřebuje úřední papír,“ prozradil Marek deníku Aha! jen pár minut poté, co v neděli večer v největší koncertní hale u nás poklekl před matkou jejich osmiletého syna Marečka.


Platinový kroužek
„Za poslední měsíce jsem si toho hodně uvědomil a nevím, proč jsem to neudělal už dávno. Chtěl jsem ti říct, že si tě moc vážím jako ženy, jako matky mého skvělého syna, kterého jsi mi dala, a že tě miluju,“ vyznal se Ztracený před tisíci fanoušky a své milé podal krabičku s platinovým prstenem od Tiffanyho za více než 377 tisíc korun. Vzápětí se jí zeptal, jestli si ho vezme za muže, Marcela kývla a Marek zařval na celou halu: „Říkala ano!“

Rozlučka se svobodou
V zapřísáhlém svobodném mládenci prý toto rozhodnutí zrálo už půl roku. „Poprvé to bylo ve vtipu. Řekl jsem klukům, že když se O2 arena vyprodá, požádám Marcelu o ruku,“ smál se zpěvák po koncertě. Vzhledem k tomu, že se koncert vyprodal hned dvakrát, nebylo cesty zpět. „Vlastně ani nevím, proč jsem to neudělal dřív. Jsme spolu dvanáct let, našemu synovi je osm...“ poznamenal Ztracený. Jediné, co teď nedokáže slíbit, je svatba do roka a do dne. Svůj příští koncert ale prý hodlá pojmout jako rozlučku se svobodou!

Dva rozchody
Soužití Marka a Marcely nebylo vždy idylické. „Dvakrát jsme se rozešli a sešli, tyhle věci proto moc neřešíme. My si na nějaký oficiality nepotrpíme, zatím to necháme tak. Jsme šťastní,” odpověděl Ztracený v roce 2015 na otázku, jestli už není nejvyšší čas, aby svůj svazek zpečetili svatbou...

Zásnuby Marka Ztraceného: Prozradil, jak je připravoval!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.