Ztracený si plní sen: Staví si luxusní dům snů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ztracený si plní sen: Staví si luxusní dům snů!

Marek Ztracený
Marek Ztracený (Hermina.cz)

Marek Ztracený (35) zažívá šťastný rok. Nejenže požádala přítelkyni o ruku na svém druhém vyprodaném koncertě v O2 areně, ale také začal se svou snoubenkou Marcelou Skřivánkovo (34), se kterou mají syna Marka, stavět domeček.

Již v minulosti si byl zpěvák jistý, že chce zůstat celý život na Šumavě, kde se narodil. Proto není divu, že právě tam bude  stát jeho nový dům. „Tohle bude náš hrad, ne velikostí, ale významem,“ napsal dle webu Super.cz Ztracený k fotce, na které s partnerkou a synem pózují před základy domu.

Marek Ztracený si doma otevřel vlastní kadeřnictví

Video se připravuje ...

 

A již nyní je jisté, že půjde o opravdu luxusní bydlení. V plánu je například terasa s grilem a posezením pro přátele, pokoj pro hosty, posilovna s bazénem a také zahrada. „Tam bude běhat jeden vysněný pes,“ prozradil dle webu Super.cz Ztracený.

To však není vše, co bude součástí domu. Ztracený se bude ve svém novém bydlení věnovat naplno i své práci. „A chybět samozřejmě nebude ani studio, kde budou vznikat nové písně,“ dodal.

Zásnuby Marka Ztraceného: Prozradil, jak je připravoval!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.