Na návštěvě u Táni a Ondry Brzobohatých: Provzdušněný luxus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Na návštěvě u Táni a Ondry Brzobohatých: Provzdušněný luxus!

Taťána pozvala své fanoušky na malou kukandu!
Taťána pozvala své fanoušky na malou kukandu! (foto: Instagram)

Topmodelka Taťána Gregor Brzobohatá (33) nemá pouze cit pro módu, ale i pro vybavení domácnosti. A i když si spolu s manželem, hudebníkem a hercem Ondřejem G. Brzobohatým (38), své soukromí pečlivě střeží, pro tentokrát udělala krásná modelka výjimku.

V rámci spolupráce s e-shopem nabízejícím kvalitní nábytek nechala Taťána své fanoušky nahlédnout na svém instagramovém profilu do hnízdečka lásky, které obývá s manželem Ondřejem. Prozradila, že je zastáncem přírodních prvků, jako jsou dřevo, kámen či kov. To samé se týká barev. „Protože s Ondřejem milujeme provzdušněné a světlé interiéry, celý byt jsme ladili do světlých odstínů šedé, béžové,“ uvedla na svém instagramovém účtu topmodelka. V krátkém videu své sledující provedla hlavními místnostmi, v nichž se pochlubila vkusným nábytkem i dekoracemi, a ke každé přidala osobní komentář.

Taťána a Ondřej Gregor Brzobohatý: Chodíme na terapii, abychom udrželi vztah

Video se připravuje ...

Obývák

„Tohle je moje oblíbená zóna. Tady relaxuju, odpočívám, čerpám inspiraci,“ popsala obývací pokoj topmodelka.

Kuchyň

„Moje ideální ráno začínám dlouhou snídaní, kdy nemusím spěchat,“ svěřila se svým sledujícím, zatímco si dopřávala heřmánkový čaj.

Missky Ivana Christová a Taťána Gregor Brzobohatá se vyjadřují ke kauze #metoo, soutěži Miss a zákazu promenády v plavkách

Video se připravuje ...

Sama svůj byt co do elegance přirovnala k francouzskému venkovu právě pro dřevěné prvky, pastelové barvy, květinové dekorace a nábytek typický pro francouzské sídlo hodné miniaturního Versailles, za nějž by se nestyděl ani Ludvík XIV.!  



Přečtěte si
hillaarkaa
23. 12. 2021 • 16:53

uxus si představuju jinak,ale když to jim vyhovuje,proč ne..Možná tam maj i terásku,kde si v létě pokud není u moře opaluje táňa svou blážu...

Hermanova
23. 10. 2021 • 07:56

Ok ,moc hezký akorát si neumím představí Ondru jak relaxuje v tom ,,dámském”obýváku .Bydlí tam vůbec?Chybí tam mužský prvek,ale zase tam toho není moc vidět.Nebo to zařizování nechal na ní .

miroslava13
15. 6. 2021 • 11:07

kuchyň je moc hezká, jen jestli Táňa také umí něco ukuchtit???? asi ne!!! ale na focení super. m

konvalinka34
11. 6. 2021 • 14:32

Nemusím nikomu lézt do bytu, pokud mě nepozve. Ale váš titulek mluví o provzdušněném luxusu, a jsou zde asi 4 fotky. Ostatní jsou jen Táňa a nějaká fotka je společně s manželem. Jako vždy vaše kecy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.