Taťána Kuchařová si může oddychnout? Brzobohatý poučen navždy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Taťána si může oddychnout? Brzobohatý poučen navždy?!

Manželé Taťána a Ondřej Gregor Brzobohatí
Manželé Taťána a Ondřej Gregor Brzobohatí (profimedia)

Muzikant a syn slavného otce Ondřej Gregor Brzobohatý (38) nedávno v rozhovoru pro idnes.cz na hereckou legendu zavzpomínal. Svého tátu Radka Brzobohatého (†79) v mnohém obdivoval. Jedno by ale prý následovat nechtěl.

Na svého charismatického tátu prý vzpomíná velmi často. „Navíc mě baví se přehrabovat starými fotkami, já to mám rád. Jsem takový trochu nostalgik a melancholik zároveň, takže často, rád. A mnohdy je to i vtipné, protože on měl občas takové průpovídky, které mi dodnes zůstávají v hlavě a často je na všechno možné aplikuji,“ netají se syn Radka Brzobohatého, který ses narodil v třetím manželství herce s herečkou Hanou Gregorovou.

Ondřej Brzobohatý: Ztratil se na Mallorce a málem ho zabili

Video se připravuje ...

Ondřej Brzobohatý je přesvědčený, že mají s tátou leccos společného. „Myslím si, že máme takové podobné milníky v našich životech. Když mně bylo jako jemu, on natočil Rodáky a já jsem měl za sebou taky jeden velký projekt – Legenda jménem Holmes, můj první velký muzikál, který jsme premiérovali v Divadle Karlín. Tak to je pro mě taková velká důležitá meta. V něčem si s tátou možná podobní jsme. Rozhodně bych nechtěl jít v jeho šlépějích, co se manželství týče,“ dodal se smíchem. Znamená to snad, že není nic, co by mohlo s jeho manželstvím s Taťánou Gregor Brzobohatou zacloumat? Není žádným tajemstvím, že muzikant už jednou rozvedený je. Před lety žil totiž s Johanou Brzobohatou. Jejich manželství se ale po necelých pěti letech rozpadlo. Skončilo v roce 2013. Ani z jednoho svazku ovšem Ondřej zatím nemá žádného potomka!

Taťána a Ondřej Gregor Brzobohatý: Chodíme na terapii, abychom udrželi vztah

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zuzakirsch
10. 4. 2021 • 19:26

Bože, ten zfotrovatěl.

defakto
10. 4. 2021 • 13:43

... kdyby mu madam raději porodila dítě , lépe by udělala !

defakto
10. 4. 2021 • 13:43

... kdyby mu madam raději porodila dítě , lépe by udělala !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.