Prý je tlustá: Kerndlová poslala rázný vzkaz pro rýpaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prý je tlustá: Kerndlová poslala rázný vzkaz pro rýpaly!

Tereza Kerndlová
Tereza Kerndlová (TV NOVA)

Tereza Kerndlová (32) se stala terčem kritiky kvůli své postavě. Zpěvačka poměrně často na sociální síti zásobuje své příznivce snímky, které nenechají nejednoho muže spát. Nyní však narazila. Řada fanoušků se pozastavila nad tím, že je tlustá.

Zpěvačka na sociální síti Instagram zveřejnila odvážné fotografie v růžových plavkách. Mezi mnoha komentáři, kde fanoušci žasnou nad její postavou, se našli i tací, kteří její postavu hodnotili negativně.

"Prý jsem tlustá a tohle je moc, tamto málo… chtělo by to začít cvičit, nepřehánějte to. Furt se najdou lidi, co raděj a moralizujou, sami bůhví, co maj za tajemství, když ani nemáte vlastní profilovky," reagovala Kerndlová na sociální síť.

Kerndlová si z negativních komentářů nic nedělá. A dělá dobře. Zpěvačka patří mezi naše nejvíce sexy ženy českého showbyznysu a pro mnoho žen je vzorem. "Ale víš, jak: je mi jedno, kdo co hovorí... Já jen, že mě nepřestává udivovat, že to někoho baví. Poučovat, radit, hodnotit. Mně je takhle dobře a šťastně. Komu to vadí?" dodala zpěvačka.

 Kerndlová s Kalim boří youtube! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
14. 10. 2019 • 10:04

Ewwa....asi to vidíme podobně, pro normální život rozhodně není tlustá, no kdyby se vrhla na roli modelky, tak tam by asi nějaké výhrady stran modelingu byly...tak má bohužel nevýhody, jako modelína je asi tedy tlustá, jako zpěvačka mizerná kam tedy vrhnout ten byzznys....?????

-bello-
13. 10. 2019 • 00:13

dopadla dost hnusně.Místo zpěvu ukazuje tanga .

aveneta
12. 10. 2019 • 22:44

Tlustá rozhodně není, ale zpěvačka mizerná k tomu přehnaně vyumělkovaná a nesympatická.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.