Kerndlová zůstala ve Španělsku: Provokuje sexy fotkami | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kerndlová zůstala ve Španělsku: Provokuje sexy fotkami

Tereza Kerndlová
Tereza Kerndlová (TV NOVA)

Celá Evropa bojuje s koronavirem, lidé většinou nikam nechodí, ale Tereza Kerndlová (33) prostě musí provokovat! Uprostřed války se zákeřným virem zveřejnila na sociálních sítích svoji sexy fotku z pláže Marbella ve Španělsku, odkud se teď vrátila z prodloužené dovolené.

Až když v zemi uzavřeli pláže, rozhodla se zpěvačka pro návrat domů, kde je teď v karanténě. Svůdných fotek z pláže si pořídila víc než dost, a tak jimi postupně zásobuje své fanoušky. Na jedné z nich dokonce skrývá odhalené tělo pomocí Photoshopu. ,,Pouliční triky aneb když máš na blbosti dost času,“ napsala pod originálním snímkem.

Valentýn Terezy Kerndlové: Rande s fešákem na čtyřech!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
9. 4. 2020 • 04:56

Ten její manžílek to s ní zkouší od jejich snad 12, to pak tyhle holky mají tyhle tendence...

Uživatel_5312345
6. 4. 2020 • 20:31

Nepisu komentare, tentokrát ale proste musim. Nedavno jsem ji slyšela zpivat a to co z ni vychazelo byl děs. Naprosto bez jakéhokoliv hlasu, zadne zabarveni. Jinde jsem zase cetla, ze je krasna. No, tebuh! Pouziju vyrazu, který často nepouzivam a to ten, ze je mi necim naprosto odporna a nepomuze ji ani to vecne se vystavovani po ryznych plazich. Je to normalni tlačenka, která muze podekovat svému otci, ze je ji sem tam videt ve svetlech reflektoru. Navíc je protivna skrz naskrz. Fuj...

DWEI
6. 4. 2020 • 17:39

Ewwa Opravdu se prezentuje jak šlapka!!!! Něco jak Belohorcová, ale ta si pořídila aspoň děti.... Chudák starý Kerndl si bude muset vyřezat vnoučátko ze dřeva Jediná dcera a taková Milka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.