Tereza Kerndlová na pláži: Nahá chycena v síti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tereza Kerndlová na pláži: Nahá chycena v síti!

Tereza Kerndlová v Marbelle
Tereza Kerndlová v Marbelle (Instagram)

Takový úlovek by asi žádnému rybáři nevadil. Tereza Kerndlová (33) se zamotala do sítí na břehu Středozemního moře a svým fanouškům poslala dráždivý pozdrav z dovolené.

Na písečných plážích Marbelly dovádí zpěvačka nahá, zakrytá jen jemnými očky síťované tuniky. „Tohle ráno jsem si přivstala!!! Protože chci, aby dnešní den byl co nejdelší!“ napsala na sociální síti. Při ranním vstávaní zřejmě ale nebyl čas popadnout plavky nebo více oblečení. Podle obdivných komentářů to však rozhodně nikomu nevadí. Zpěvačka relaxuje pod paprsky podzimního slunce i s maminkou Miladou, se kterou tam oslavila její 62. narozeniny. „Je to moje kámoška, co mi dala život. A ta, co mě pohlídala, aby ze mě nebyl zlej, nevyrovnanej, necitlivej, nepokornej a zkaženej člověk. Miluju tě nejvíc, ale tuším, že to víš,“ vyznala se zpěvačka své mámě, která bojovala s rakovinou prsu.

Kerndlová s Kalim boří youtube!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
donypan
8. 10. 2019 • 10:45

Terezka je krásná žena.Pro muže ,kterému dovolí přiblížit se do své intimní zony to musí být úžasné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.