Tereza Kerndlová po ženské operaci: Problém s početím? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tereza Kerndlová po ženské operaci: Problém s početím?

Tereza Kerndlová
Tereza Kerndlová (Instagram)

Tereza Kerndlová (32), která se před nedávnem stala moderátorkou soutěže The Voice, patří mezi osoby, které se nebojí promluvit o osobních záležitostech před veřejností. Díky její otevřenosti poukázala na důležitost prevence a mnohé varovala. Má kvůli objevenému rakovinovému bujení nějaké přetrvávající potíže?

Když zpěvačce lékaři zjistili rakovinové bujení, rozklepala se jí kolena a měla obrovský strach. Přeci jen rakovina je strašákem celé její rodiny. Tereza Kerndlová je skvělým příkladem toho, že chodit na preventivní kontroly se vyplácí a proto se rozhodla jít se svým příběhem na veřejnost a ženy přesvědčit k tomu, aby se lékařům nevyhýbaly. Jen díky včasné návštěvě odborníka se hnědovlasá kráska vyhnula velkému onkologickému problému, operaci děložního čípku však musela podstoupit. Proto se redaktorovi Blesku nabízela otázka, zda po tomto zákroku může mít Tereza vlastní děti.

„Když jsem to řekla své kamarádce, tak mi odpověděla: „Ty o tom chceš mluvit? Já to měla taky a stydím se.“ A já jí na to odpovídám: „A proč? Nemoc jako nemoc.“ A možná to byl právě ten impulz i slova mé gynekoložky, že přijít za rok by bylo pozdě. Byl důvod mluvit o tom, a to nejen kvůli sobě, ale i kvůli ostatním holkám, aby svoji šanci nepropásly. Já tu svou dostala a mou povinností je varovat ostatní. A děti? Ty mít můžu… A zcela upřímně: Vlastní dítě, nebo nevlastní? Mezi tím rozdíl nedělám. Rendův syn Patrik je můj stejně jako jeho,“ pověděla Kerndlová, které by miminko moc slušelo.

 To je ale novinka. Tereza Kerndlová je na estetické klinice jako doma! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Irena1958
19. 4. 2019 • 20:49

Jejímu Renému je 49 let, jí je 32 let. Jistě už se o společné dítě pokoušejí dlouho, ale osud každému nepřeje. Ale u ní si nejsem ani jistý, jestli je to přímo rodinný typ. Každý mít dítě nemusí, on už svoje má a dál to řešit nemusí. A ona ať řeší svoje zdraví. Vypadá fantasticky a nesmírně mladě a umí si užívat života. Přeju jim jen to nejlepší.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.