Kerndlová a Zeťová na nože? Velmi ostrá slova! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kerndlová a Zeťová na nože? Velmi ostrá slova!

Helena Zeťová
Helena Zeťová (instagram.com)

Po rozpadu oblíbeného tria Black Milk, kde zpívala Helena Zeťová (40), Tereza Kerndlová (33) a Tereza Černochová (36), se žádná ze zpěvaček ke svým bývalým kolegyním příliš nevyjadřovala. Jak je ale vidět, přátelství je nejspíš už dávno nepojí.

Helena Zeťová neprochází zrovna nejlepším obdobím. Kvůli zdravotním problémům musela zrušit naplánované turné k nové desce, aktuálně teď pro změnu vůbec není jasné, kdy se zpěváci budou moci vrátit na pódia. Nedávno se ale aspoň ozvala svým fanouškům na sociální síti.

„Aspoň je čas skutečně přemýšlet... Tedy oprava: Dodatek pro všechny, co budou psát, že vypadám smutně... nechce se mi bejt ani veselá, ani krásná... Proto ta první věta... Jsem přesvědčena, že jiné krásky v plavkách s rouškou, to vezmou za mě... Já mám volno...," napsala na instagramovém účtu.

Těm, kdo sledují na Instagramu i její bývalou kolegyni Terezu Kerndlovou, bylo jasné, že je to rýpanec právě na její adresu. Právě tato nejmladší členka již rozpadlé dívčí skupiny totiž snímků v podobném duchu valí na sociální síť „tunu“. „Vím, koho máte na mysli s těmi kráskami v plavkách a rouškou, také mi to hlava nebere, proč se neustále musí takhle předvádět, někdy mi to přijde jako výsměch, ale tak to někdo má. Vy zase umíte skvěle zpívat," přidal se na stranu Zeťové jeden z fanoušků v komentářích.

Helena Zeťová o tom, proč trpí jako zvíře: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.