Tak šel čas se sexy Zeťovou: Od porna k porotkyni SuperStar | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tak šel čas se sexy Zeťovou: Od porna k porotkyni SuperStar

Helena Zeťová v minulých letech ukázala mnoho svých tváří.
Helena Zeťová v minulých letech ukázala mnoho svých tváří. (ara, Martin Hykl, David Kundrát, Petr Novotný)

Zpěvačka Helena Zeťová (30) vstoupila do showbyznysu jako členka tříčlenné kapely Black Milk, složené z dcer slavných zpěváků. Od té doby se stal její rebelský život veřejnou záležitostí.

Když Helena Zeťová utekla ve čtrnácti letech z domova, netušila zřejmě, že jí jednou její nevlastní otec Lešek Semelka připraví hvězdnou kariéru. Proto asi souhlasila, když dostala v osmnácti nabídku od pánského časopisu, aby nafotila sérii odvážných fotek. O rok později pak znovu nafotila ještě odvážnější erotické snímky.

Skandál na sebe nenechal dlouho čekat

Ačkoliv se s kapelou Black Milk, kde zpívala spolu s Terezou Kerndlovou a Terezou Černochovou, proslavila až v roce 2002, hanbatá minulost ji samozřejmě dostihla.

„Nezdařilo se nám vyjednat autorská práva, proto bylo jasné, že se ty fotky objeví, akorát jsme nevěděli kdy,“ okomentoval tehdy skandál manažer skupiny.

A netrvalo dlouho a v kuloárech se začalo šeptat, že jejím kolegyním ze skupiny není milý Helenin drsňácký přístup ke všemu a obhroublý slovník. Ani po rozpadu kapely se ale blond rebelka neztratila. Účastnila se první řady taneční show StarDance, koncerotvala, vystupovala v televizi...

Vztah s Bednářem byl jak na horské dráze

Dlouho to vypadalo, že Heleně přeje štěstí i ve vztahu. Dva roky vypadala po boku hokejisty Jaroslava Bednáře zamilovaně a spokojeně. Pak ale začínalo vycházet najevo, že Bednář Zeťové začal zahýbat s Misskou Lucií Hadašovu a jejich vztah byl jako na horské dráze.

Polibky a něžnosti na veřejnosti střídaly informace o tom, že zpěvačku Bednář surově zmlátil, což nakonec sama Zeťová popřela, ačkoliv hokejistova bývalá přítelkyně se nechala v tisku slyšet, že má Jaroslav násilnické sklony a vůbec by se nedivila, kdyby Helena opravdu okusila na vlastní kůže jeho pěst.

Od té doby se Helena stáhla víc do ústraní a její hvězda znovu vychází až teď, když se stala porotkyní v druhé řadě Česko-Slovenské SuperStar. Kdo bude její příští partner i jestli se z drsňačky stane máma a spořádaná partnerka, to je ve hvězdách.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.