Tereza Kerndlová na Česko Slovenském plese: Hrála si na Jeniffer Lopezovou!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tereza Kerndlová na Česko Slovenském plese: Hrála si na Jeniffer Lopezovou!?

Tereza Kerndlová
Tereza Kerndlová (Aha! Dan Černovský)

Zpěvačka Tereza Kerndlová (32) byla jednou z hvězd na Česko Slovenském plese. Aby svému vystoupení v rozzářených prostorách pražského Obecního domu dodala originalitu a šmrnc, oblékla na sebe přiléhavý overal pošitý kamínky. Měl připomínat kostým hvězdné Jennifer Lopezové. Tereza se v něm jistě cítila sexy, ale část publika byla jiného názoru. 

Tereza se při svých vystoupeních ráda stylizuje do hvězd světového showbyznysu, jakými jsou Beyoncé či právě Jennifer Lopezová. Je to sexy a má to šťávu. Na akci typu reprezentativního plesu to ale podle přítomných trochu skřípalo. A problémem byl právě její overal, který jí spíše ubližoval, než lichotil.

„U zpěvačky Terezčina formátu bych očekávala, že na ples zvolí vhodnější oblečení. Kdyby vystupovala v klubu, tak ano, ale do Obecního domu se to opravdu nehodilo,“ komentovala vystoupení Kerndlové jedna z přihlížejících dam. A ne náhodou to byla právě ona, kdo nadšeně aplaudoval Terezinu tátovi Laďovi Kerndlovi, který ji na podiu vystřídal. Ve smokingu a se slušivým motýlkem dal jasně najevo, že je nejen lvem salonů, ale i ozdobou těch největších společenských akcí.

 Tereza se netají tím, že využívá služeb estetické kliniky: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stekavypes
18. 2. 2019 • 19:12

Má to holka těžké,zpívat neumí,tak musí něčím zaujmout.

axana
18. 2. 2019 • 08:09

Nevím proč se snažila na každýho vystrkovat tu svý intimní partie. Holt tahle namyšlená rozmazlená pipka se bude snažit vypadat sexy i ve sto letech. To pak bude pokoukáníčko !!? Holka, už ti není dvacet !!!

Zombie_1
18. 2. 2019 • 07:40

Velice vzdálená snaha být Lopez. Kostým ubohá imitace, nalepená sklíčka na elasťácích, které dělaly varhánky. A ten zářez, to se opravdu nepovedlo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.