Michal David po čtvrt roce na Kanárech: Chce se vůbec vrátit?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

David po čtvrt roce na Kanárech: Návrat pouze pod touto podmínkou

Michal David už si dlouho nezazpíval.
Michal David už si dlouho nezazpíval. (Foto herminapress.cz)

Stejně jako Ondřej Ládek (41) alias Xindl X i zpěvák Michal David (60) využil svou nemovitost v Tenerfie na Kanárských ostrovech jako úkryt před nepřívětivou situací v České republice. Ve svém letním domě je již od Vánoc a jeho návrat je zatím nejistý.

Ačkoli uprchl z Česka značně zasaženého koronavirem, ani na španělských ostrovech není situace ideální. „Jsou tu také vládní nařízení. Venku se můžete pohybovat pouze v roušce. Všichni to tady striktně dodržují, a proto je tady velmi málo pozitivních,“ přiznal webu Super.cz.

Na rozdíl od rodiny ale návrat kvůli svému vystupování plánuje. „Určitě se opět vrátím. Rodina tam zůstává. V Česku budu, až se bude smět zase koncertovat,“ uvedl David. Ten má oproti ostatním Čechům tu výhodu, že může navštívit jak restaurace, tak jakékoli obchody. „V restauracích se smí sedět pouze po čtyřech u stolu a jen s 50% kapacitou. Po 22. hodině je zákaz vycházení. Obchody jsou jinak otevřené,“ vysvětlil zpěvák.

Michal David o odložených koncertech! A Janečkovi vysekl poklonu!

Video se připravuje ...

Ani distanční výuka není na Kanárech problém. Přeci jen je ale toto období pro žáky náročnější, a tak Davidův vnuk Sebík rozhodně nic nepodceňuje. „Má online školu od rána od 8:00 do 14:15 hodin. Je to pro něj dost náročné, ale jeho škola Sunny Canadian je vyhlášena jako jedna z nejlepších online škol v Čechách. Má tedy virtuální kontakt se všemi spolužáky i učiteli. Večer má ještě doučování s individuální učitelkou dvakrát v týdnu na hoďku a půl. Určitě se tady nenudí,“ dodal Michal David.

Michal David šokuje: Pocta Gottovi nebude! A stojí za rozchodem Issy Vondráčková?

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
5. 4. 2021 • 22:19

Bohužel takové veliké svátky Velikonoce a nic !!!! Žádné vysvětlení o pohanech, judaismu a Ježíšovi.Hlavne 5x článek Kellner a pak další vaše VIP kteří ač mají peníze jsou mrzačí bezcenni.Ten socik smrdí již 30 let .Havel­,Klau­s,f.r­.Cech lháři kolaboranti a podvodníci. Z darebáků děláte modly. Kellner starý chlap neměl co dělat na dovolené a la puberťák,ale starat se - O2 je zločinecká organizace která si s vámi vytře zadek. A Štancl a další zaplevelili hnusem českou kulturu

honzina
5. 4. 2021 • 13:44

JJ, opět jeden z těch chudáků, co nemá peníze, protože nemůže koncertovat!!!!! Pro mě ať všichni táhnou ke všem čertům!!!!! je mi z nich na blití!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.