Skupina Lucie u Honzy Dědka: Tajemství názvu legendární kapely | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Skupina Lucie u Honzy Dědka: Tajemství názvu legendární kapely

Skupina Lucie
Skupina Lucie  (Aha! - Marek Pátek, Pavel Machan)

Konečně členové skupiny Lucie prozradili, po které ženě nese jméno jejich kapela! Tu čest má herečka Lucie Zedníčková (53), do které byli všichni zamilovaní.

Tajemství drželi pánové dlouhých 37 let. Když v roce 1985 Robert Kodym (55) s Petrem Chovancem (57) alias PBCH zakládali kapelu, nečekali, že se stanou legendami. „Jmenuje se Lucie proto, že jsem to jméno měl vždycky rád,“ začne Robert zeširoka popisovat v show 7 pádů Honzy Dědka.

Kapela LUCIE v nových 7 pádech Honzy Dědka: Přiznání letitého tajemství!

Video se připravuje ...

„Já ho podezírám, že byl zamilovaný do nějaký Lucie, ale do který, to mi nikdy neřekl,“ rýpl si PBCH. Nakonec pány rozsoudil frontman David Koller (61). „Když jsem do té kapely přišel, řekli mi, že jsou všichni zamilovaní do Lucie Zedníčkový,“ práskl multitalentovaný muzikant velké tajemství. Na další historky nejen ze života členů úspěšné kapely a na jejich koncert se symfonickým orchestrem se můžete těšit dnes ve 20.15 na Primě.

Lucie Zedníčková má doma hned dva nové přírůstky, měla to být holka, ale jsou to dva kluci!

Video se připravuje ...

Falešné zásluhy

Název si dlouho připisovala i Zlatá slavice Lucie Bílá (56). „No dokonce i Lucka Bílá tvrdila, že LUCIE je ona,“ vytáhl Michal Dvořák (56) k překvapení ostatních další informaci, kterou si možná někteří chtěli nechat pro sebe.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.