Zedníčková šla dobrovolně pod kudlu: Nedá se to vycvičit, hlásá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zedníčková šla dobrovolně pod kudlu: Nedá se to vycvičit, hlásá

Lucie Zedníčková
Lucie Zedníčková (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

Herečka Lucie Zedníčková (53) se rozhodla podstoupit operaci, kterou zvažovala už dlouhých deset let. Konkrétně šlo o operaci břicha, které Lucii trápilo už od porodu. Teď už je konečně spokojená.

Odborně se tomuto zákroku říká abdominoplastika. Zedníčková ji podstoupila, protože trpěla rozsáhlou diastázou, jinak řečeno rozestoupením vaziva a přímých břišních svalů. „Nedá se to vycvičit, operace je v podstatě jediné řešení. Rozhodování bylo dlouhé, rozhoupat se, byť jen ke konzultaci, mi trvalo deset let,“ svěřila se Zedníčková pro časopis Sedmička.

Lucie Zedníčková (53) těhotná? Kvůli bříšku musela pod kudlu!

Video se připravuje ...

Jak ale vůbec k takovým zdravotním potížím přišla? „Tkáně po porodu nejsou často dostatečně pevné a elastické, aby byly schopny vrátit se do původního stavu. Během těhotenství může dojít k rozestupu přímých svalů břišních a oslabení břišní stěny, což bývá hlavní příčinou vyklenutí břicha,“ pronesl MUDr. Karel Urban z kliniky Esthé, který Lucii zákrok prováděl.

Oblíbená herečka se po operaci cítí skvěle, jedinou „nepříjemností“ je pro ni nutnost obměnit šatník. „Jen budu muset obměnit asi půlku šatníku! Všechno je mi velké. Naopak oblečení, které jsem vytahala z dřívějších dob, mi padne dokonale," dodala s úsměvem Lucie.

Lucie Zedníčková má doma hned dva nové přírůstky, měla to být holka, ale jsou to dva kluci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.