Šokující prohlášení nestárnoucí Zedníčkové: Neviděla jsem důvod... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šokující slova Zedníčkové: Všichni jsou překvapení, diví se

Lucie Zedníčková přiznala, že se sama sobě moc nelíbí...
Lucie Zedníčková přiznala, že se sama sobě moc nelíbí... (Archiv)

Herečka Lucie Zedníčková Pokorná (54) stárnutí přijala a nebojí se tvář ukazovat zcela bez make-upu. Ačkoli svému vzhledu nenapomáhá estetickými zákroky ani líčidly, lidé jen stěží věří tomu, že tahle okatá dlouhovláska již čtyři roky patří mezi padesátnice.

Nepotřebuje svou pleť zatěžovat vrstvami líčidel. Naopak ji nechává volně dýchat a pečuje o ni pomocí hydratačních krémů. Herečka se o sebe důkladně stará a pleť jí to sama oplácí, aniž by musela podstupovat estetické zákroky. Věk se tak odečítá sám… „Všichni jsou překvapení, když jim prozradím svůj skutečný věk,“ cituje herečku server Expres.cz.

Lucie nepatří mezi odpůrce make-upu. Před výrazným líčením ale dává přednost rudé rtěnce, která jí na společenských událostech často zdobí rty. Přestože jiní Lucii berou jako jednu z nejpohlednějších hereček posledních třech dekád, ona sama je jiného názoru. Na sociálních sítích je sice aktivní, avšak není zastánkyní častého zveřejňování »selfies«.

Lucie Zedníčková: Rozchod! Prodala novostavbu za Prahou a koupila statek na Berounsku

Video se připravuje ...

„Dlouho jsem sem nedala žádnou svoji fotku. Protože se nerada fotím a sama sebe už vůbec, protože jsem neviděla důvod... a protože se sama sobě nelíbím,“  překvapila mnohé Zedníčková. Její názor se jí pokusily fanynky vyvrátit a nešetřily při tom komplimenty. Vrstevnice jsou navíc rády, že mezi slavnými tvářemi je někdo, kdo stále reprezentuje přirozené stárnutí, za což Lucii tleskají.



Přečtěte si
donypan
29. 10. 2023 • 10:52

Vedle paní Zedníčkové jsem parkoval u obchodního centra v Unhošti a musím říi,že je opravdu šik.Má moc hezkou postavu,zkrátka pěkná ženská.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.