Herečka Eva Decastelo: Prošla obří životní změnou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Herečka Eva Decastelo: Prošla obří životní změnou!

Eva Decastelo změnila image.
Eva Decastelo změnila image. (archiv Blesku, instagram)

To je ale změna! Moderátorka Eva Decastelo (44) pořádně překvapila fanoušky, když se na sociálních sítích pochlubila razantní změnou účesu. Eva, která se už nějakou dobu drží své přírodní černé, šla do blond copánků a růžového příčesku!

V minulosti už si moderátorka vyzkoušela spoustu odstínů a účesů, jednu dobu byla dokonce blondýnka. Teď se ke světlým odstínům vrátila a všem vyrazila dech! Namísto klasického barvení totiž sáhla po platinově blonďatých napletených copáncích, které doplnila jasně růžovým příčeskem. Extravagantní účes bude mít Eva na hlavě jen pár dní. „Nechám si ho zhruba osm dnů, pak si účes nechám rozplést. Čeká mě totiž hraní v divadle, kde mám roli uklízečky a k ní tento vzhled opravdu nejde," prozradila Expresu. Partnerka fotografa Tomáše Třeštíka (45) si svou novou hřívu nemůže vynachválit. Má to ale háček. Aby účes držel, musí Eva spát ve speciální čepici!

Eva Decastelo a Petra Nesvačilová: Jarní proměny bytů! 

Video se připravuje ...

Nahoře bez a v posteli!

S fotografem Třeštíkem tvoří Eva, která se rozvedla po 13 letech se scénáristou Reném (49), pár už nějakou dobu a občas se s fanoušky podělí i o nějaký ten zamilovaný snímek. Tentokrát se pochlubili fotografií přímo z postele. „Nikdy jsem neměla tolik společných hezkých fotek. Láska je,“ napsala Eva Decastelo k momentce.

Eva Decastelo a Tomáš Třeštík: Poprvé ve společnosti jako pár!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
15. 7. 2023 • 20:44

Já už se lekla, že se už nebude fotit nahá! Ona by bez toho nemohla žít!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.